CD-player ei anna üldse võimsust suurtele klappidele (klapid 0,5W). Tahaks pisikest võimendit vahele teha, mis töötaks 1,5V peal (kui on üldse võimalik).
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Pisike kõrvaklapi võimendi.
Collapse
X
-
Originally posted by egert_@Feb 12 2006, 00:31
CD-player ei anna üldse võimsust suurtele klappidele (klapid 0,5W). Tahaks pisikest võimendit vahele teha, mis töötaks 1,5V peal (kui on üldse võimalik).
Takistuse ja soovitud võimsuse (0,5W) järgi leiad vajamineva signaalipinge efektiivväärtuse, siis amplituudväärtuse ja selle järgi saad hinnata, milline peab olema eesmärgi täitmiseks vajaliku toitepinge väärtus
-
miks ta kindlalt 1,5V pealt töötama peab. sellisel pingel on suht ebameeldiv suurt võimsust saavutada. asjalikum oleks 3V(2x AA) või siis 9V(krona)
tda 2822
tda 7050
lm 4811
lm 4808
mõned näited. kõik on 2 võimuga kivid, kui üksikud kivid panna, siis see arv mitmekordistub. 3 viimast neist on suht väikse võimsusega, aga esimene on kuni 2x1W. kõik nad on nõus töötama 3V pealt(esimene kuni 15V) teadmiseks: mida madalam pinge, seda madalam võimsus. 1W kõrvaklappide jaoks on liig, mis liig. see sobib pigem väiksemate kõlarite toitmiseks, aga kui mõistlikult kasutada, siis kannatab ka klappidele kasutada. 2822 kiviga olen ise teinud mõned, mahub suht vabalt krona kesta sisse koos väljunpistikuga. klappide jaoks on tiba julm ja maksimumvõimsusel krona peab alla kahe tunni(8Ω) ma ei tea, millest hetkel klappe toidad ja kui suur on selle väljundvõimsus, seega ei oska öelda, kas nendest lahjematest kividest piisab.
Comment
-
Originally posted by opsys@Feb 13 2006, 18:38
sai endale ka tehtud tda2822 klapivõimendi. Selle suureks miinuseks on sahin klappides. Samas heli pole ka nii puhas nagu peaks olema.-=Just chillin´ in the underground,keepin´ low profile=-
Comment
-
cMoy pocket amplifier> http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/
enam lihtsamaks minna ei saa, pealegi mees seletab k6ik 2ra.
originaalteema siin> http://headwize.com/projects/showfil...=cmoy2_prj.htm
PS! ise hakkan seda asja kokku panema, jupid juba k2es. projekti maksumus ~200kr
Comment
-
miks nii suur eelarve? kivi on alla 50EEK nii tevalos, kui ka oomis. konded-takid ca 10EEK. trükplaat osta retist(punane tn ja pae tn ristis) kah peenraha eest. kui tootma ei kavatse hakata, siis oma tööd ei saa nagu eriti arvestada
kivi peal tehes mahutad kivi vabalt krona patarei kesta sisse. täpsemal nikerdamisel saab krona enda elementidest(2 peenikest pulka) sinna sisse toite ka mahutada. siis pole ma muidugi enam kindel, et väljundpistik ära mahub. krona sisse tpooides on ka see pluss, et siis teed toitesisendi krona otste jaoks ja jadadioodi vastupinge vastu. kogu võimendi siis näeb välja, nagu oleks 2 kronat otsapidi kokku ühendatud. sisendi soovitan kohe juhtme otsa jätta, sest vaevalt sa seda jubinat mingi muu asja jaoks eraldi kasutad ja eraldi juhet on ka tülikas kaasas kanda.
minu võim on tehtud ühe kiviga ja ma ei näe mingit põhjust, miks peaks klappide jaoks topelt kividega tegema. tüüpskeemi kasutasin. see on ka www.elfa.se leheküljel olemas
Comment
-
Originally posted by opsys@Feb 13 2006, 18:38
sai endale ka tehtud tda2822 klapivõimendi. Selle suureks miinuseks on sahin klappides. Samas heli pole ka nii puhas nagu peaks olema.Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
-
Originally posted by reuter@Feb 14 2006, 19:06
miks nii suur eelarve? kivi on alla 50EEK nii tevalos, kui ka oomis. konded-takid ca 10EEK.
sisend ja v2ljund pesad 2*25kr
tumbler 10kr
led pesa 15kr
metal film takid 10kr
9v korona pesad 2*5kr
kullatud kivi pesa 8kr
konded omal olemas
no tuleb 200kr ringis, mulle meeldib kvaliteet, nii helis kui v2limuses
PS! muide mis kivi sa silmas pidasid?
Comment
Comment