Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pisike kõrvaklapi võimendi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kivi TDA2822 ca 50EEK
    3,5 jack pistik metal 10EEK(gold 15EEK)
    3,5 jack pesa paneelile 8EEK
    patarei kest koos otsaga vana kella patarei
    pesa ei kasuta, kuna ruumi oli vähe hiljem teise skeemiga oleks mahtunud
    konded/takid ca 10EEK
    valgusdiood kolvi karbist leidsin
    tumbler ei kasuta. lihtsam on patarei eemaldada
    trükkplaat jäi mingi plaadi sevast üle
    juhe 20cm lõikasin kuskilt(ei mäleta täpselt)
    krona 15EEK (ei kuulu seadme valmistuskomplekti )
    kokku: ca 80EEK
    hinnad on oomist, kuna enamus jupid ostsin sealt
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

See skeem siis jah? http://www.elfa.se/images/lowres/l6663.jpg

Sooviksin sellist skeemi kust on näha kuidas paikneb trükkplaadil. :P

Või opsys skeem oligi see? Põhimõtteliselt voiksin vist teha selle skeemi järgi mida tegi opsys ma arvan.

Voi mida teie seal muudaksite?
      Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

Ise tegin ka oma esimese projekti justnimelt klapivõimu. Kuigi jah esimeseks projektiks tegelt muusikaga seonduvad projektid eriti ei sobi, kuna kui montaaz halb on ka muusika kvaliteet ka halb.

Igaljuhul ma tegin täpselt selle cMoy skeemide järgi.
        Eelarve oli selline:
        Kivi: 50eek
        pistik 3.5mm: 5eek
        potekas: 20eek
        kondekad+ takistid: 10eek
        plaat enda poolt.
        kokku siis ca: 100 kr koos saatekuludega.

Justnimelt see montaazi pool ei õnnestunud kõigeparemini mul ja sellepärast ka kvaliteet suht alb aga kuulata annab küll. Kuna plaat väike siis tegin altpoolt lihtsalt komponentide jalgu väänates montaazi. Järgmine kord olen targem ja üritan paremini teha. Muidu hetkel mingist vanast arvuti helikaardist kaks LM368 kivi järel üritan järgmine kord midagi nendega korda saata.

Comment

Kas keegi raatsiks anda listi oomipoe või tevalo põhjal nendele juppidele?

Täpselt samade väärtustega takisteid mina ei leidnud ja ei tea täpselt kui palju suurem takistus olla võib.

Comment

Originally posted by pakavana@Feb 19 2006, 12:24
            Kas keegi raatsiks anda listi oomipoe või tevalo põhjal nendele juppidele?

Täpselt samade väärtustega takisteid mina ei leidnud ja ei tea täpselt kui palju suurem takistus olla võib.
            ma ütleks, et kodutöö on tegematta. kui on probleeme leidmisega, siis võiks ka viide kindlale komponendile olla. mõttetu on oodata, et keegi sulle jupid välja otsib. äkki soovid tellimisteenust ka?
            taskuvõimendile peaks valima võimalikult väiksed komponendid. nt lüüdid 9V nimipingega õlas on 25V nimiväärtusega...
            takistid valid pingerea alusel lähima väärtusega nõutule. nt 5k puhul 100R hälvet ei muuda oluliselt midagi. oluline on muidugi, et vastasõlgades oleksid samasugused hälbed.

ma ei saa aru, miks toide on takistitega jagatud. ma võtaks toite keskpunkti pigem kronade keskelt. 2mA on ka vool, eriti, kui kronade maksimummahutavused jäävad alla 300mAh. patareide parameetrid peaks tänapäeval suht vähe kõikuma ka. muidugi ei saaks sel juhul kasutada erinevaid patareisid, aga eks neid ei ole mõtet ka jadas kasutada
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Edit: Kõik korras jupid olemas.

Comment

Kas tõesti on vaja nii pikka poleemikat kuularivõimendiks kui eelarve piiratud?!
                Kaks varianti - see eespoolmainit kivi või siis juba korralik lampvõim!
                Lampvõimu puhul on siiski eelduseks ca 1000EEK-une väljaminek(poest ostes),iseasi kas pleier ise seda väärib
                Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Opa kiviga võim läks liiga kalliks, proovin siiski TDA.

Comment

nonii, panin eile 6htul selle Chu Moy skeemi kokku ja testisin ka natuke. Kasutasin vaid yhte 9V krona, kuna klapid on praegu 32 oomised, ning sellest pingest piisab. potekat ei kasutanud, see on pleieris juba olemas. panen neljap2eval ka pikema teksti koos piltidega siia Tevalo foorumitesse yles. plaanis on proovida seda crossfeediga simulaatorit ka.

Comment

pilte näete siit > cMoy

teksti ei polegi midagi lisada, kõik on tangenti tutorialis kirjas.

ahjaa, karp on mingisugune tubakakarp, yritan sinna selle simulaatori ka 2ra toppida.
                      kõige suuremad komponendid on sisend konded 0.22uF polypropylen

Comment

Välimus on küll 5. Kuidas on heliga, sahinat on?

Comment

sahinaga on probleem...
                          nimelt ilma sisendsignaalita on sahin vaevum2rgatav aga kui pleieri m2ngima panen, siis tuleb juba t6sine sahin sisse. ilma v6imuta kuulates ei ole mittemingisugust sahinat. skeemis kasutan 50 oomist R5te. milles v6iks olla p6hjus?

Comment

Nagu on räägitud et playeril endal on oma voimendi sees mis tekitab sahinat. Proovi arvutiga nt voi millegi muu asjaga.

Comment

Milleks see võim veel vajalik? ei saa piisavalt head heli?..
                              välja lähed,võtad selle kaasa?.

Comment

Originally posted by Robska@Feb 24 2006, 01:38
                                Milleks see võim veel vajalik? ei saa piisavalt head heli?..
                                välja lähed,võtad selle kaasa?.
                                Näiteks mp3 playeri originaal kõrvaklapid toidab ilusti mängija ära..Aga kui on inimene ostnud uued, millel takistus suurem jne. Siis ei anna player heli nii, mida klapid võimaldavad.

Kaasa võtmise koha pealt nii palju, osad kujundavad omale laua peal, mõni teeb nii pisikese et läheb kõrvaklappide sisse..Kuid jah mis praegu tehtud on tasku võimendid :P

Comment

Working...
                                X