Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pisike kõrvaklapi võimendi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sain enda võimuga kah ühelepoole Tegin selle LM386-baasil Headbangeri, väga metsik elukas on. Kuigi väike sahin on kuulda ei sega see eriti normaalset kuulamist. Aint üks proble: kuskohast korpuse saaks?
    EDIT: Sahin pole enam probleem, pingutasin lihtsalt oma "kirjeladmisega" üle :P

2 pilti kah minu aretusest
    http://ggg.dyn.ee/~pic/pildid/folder/headbanger

Comment

ma arvan, et m6ni metallist kommi-, tubaka-, vms karp sobiks p2ris h2sti. h2ired ei p22se sisse ning tugev ka

kaua muidu patakas kestab?

Comment

Originally posted by martinj+Mar 10 2006, 15:57--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (martinj @ Mar 10 2006, 15:57)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-andreas123@Mar 10 2006, 15:47

Mis vahe tehniliselt on martin sinu skeemiga?
        Kas võimendi . Praktiliselt ju sama. OV tüüpühendus. Aga seda filtrit pole proovinud, seepüärast küsingi. [/b][/quote]
        kas sel juhul oleneb nende "OV tüüpühendus" v6imendite helikvaliteet vaid OV&#39;st endast?

Comment

Praktiliselt jah, mingilmääral ka teiste elementide kvaliteediklassist.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmaspäeval maksan karbi ja uute pesade eest raha ära
            Siis saab äkki järgmine nädal pilti.
            Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

http://ggg.dyn.ee/~pic/pildid/folder/headbanger
              Võimukene sai endale korpuse ümber :P

Comment

Mul tellitud kõik imevidinad karp jne..kuna seda kassitoidu karpi ei leidnud eriti jne
                Järelikult järgmine nädala lõpp minu võimendi
                Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

Vs: Pisike kõrvaklapi võimendi.

Kas leidub mõni hea inimene kes mulle selle headbangeri võimu ära teeks? Maksaksin töö eest ka hea summa
                  ise pole eriti osav skeemitaja

Comment

Nikerdasin kah cmoy klapivõimu, töötab isegi. Plaat tuli nagu alati kehva, sai spetsiaalselt ostetud Tevalost suts kallim 10k stereo pote (pea 60 eeku), mis kohati ragiseb ja vaikselt kuulates on balansist väljas, huvitav kas Tevalo vahetab välja? Odavalt ikka head asja ei saa, tuleb kunagi ikka Alps poted äraproovida, või ise ehitada releede ja takkidega volüümi regulaator.

Pildid siin http://www.foto24.ee/album/9431 , lisaks on ka pildid TDA1543 USB DACist, mille vorpisin suurest igavusest.
                    Kolakoguja

Comment

kes ehitaks kuni 400 krooni eest taskuv&#245;imendi mulle? ise pole v&#228;ga osav skeemitaja.

ega juhuslikult selline riistapuu-> http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=VELL_K4102
                      kas selline sobiks pleieri ja klappide vahele? et see on mingi v&#245;imendi nagu. ma ise suht n00b selles vallas ausalt&#246;eldes. iseenesest kui see sobiks ja heli on norm siis ma ostaks &#228;ra selle. r&#228;&#228;kigem siis mulle
                      viimati muutis kasutaja raunzos; 26 m 2006, 22:08.

Comment

osta ordist sp-163 2.0 kõlarid nad on ehitatud tda2822 baasil lisaks saad ka 2 8oomist ja 3watist kõlarit kaasa ja kõigest 40 eeku, ehitad ümber veits pakid mõnda karpi ja ongi asi valmis

Comment

See on 2 aastat vana teema, mille sa üles kaevasid.
                          Condemn the hive.

Comment

Working...
                          X