Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

võimsad võimsus võimendid ??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

seda võib siiani pole keegi seda keelanud.

Comment

Mis transse sa soovitad ?

Comment

Milleks sa neid kasutada soovid ilma selle teadmiseta ei oska midagi soovitada.

Comment

Või tahad lihtsalt midagi teha ja proovida transe kasutada.

Comment

ehita mikrofonivõimendi!!!! seal saad küll transse kasutada ja täitsa vene omasid

Comment

Ma tahaks teha 100w võimu ja kasutada just vene transse
              Mul on transid KT 825 ja KT 827.Kas need veavad välja
              kahe polaarsel pingel +- 45v ???

Comment

Kas sul on need võimu joonised olemas ja kui on siis äkki paned siia ka siis on ma arvan lihtsam seletda.

Comment

Kahjuks ei ole,äkki keegi aitaks leida kus nimelt nende transsidega oleks.

Comment

Ma tahaks teha 100w võimu ja kasutada just vene transse
                    Mul on transid KT 825 ja KT 827.Kas need veavad välja
                    kahe polaarsel pingel +- 45v
                    KT827A ja KT825G veavad välja pingel +/- 50V.(8 oomi)
                    Ehitasin 18 aastat tagasi 6 võimu süldibändile, töötavad siiamaani. Skeem oli ajakirjas "Raadio" (vene) ,vist 1985.a.
                    Oli mingi lääne võimu "QUAD 405" järgi tehtud, mingi erilise
                    moonutuste korrektsiooniga(teooriat täpselt ei mäleta).
                    Igatahes soovitan ehitada, väga head häält tegi.

Comment

ehk äkki saaksid siia ka mingid sellised joonised panna kui on võimalik oleks ka väga huvitatud.

Comment

joonistega veidi kehvavõitu, pean siis mõnele skannerile külla minema aga eks ma püüa!

Comment

see skeem on vene "Raadios" nr.3 lk.34 85.a.Kui sa just seda mõtlesid.Kuid ma leidsin vähe lihtsama see on "raadio"86 nr.12 lk.34,see on ka kt 827 ja 825-ga.Mul uus naaber venelane ,tegin juttu ja tal kõik ajakirjad peaaegu olemas 90.aastani.Nii et suured tänud.

Comment

Eksisin 1 aastaga. Skeem, mida soovitasin, on "Raadio"
                            nr.5 1984.a. lk.29. Siin on toide +/- 27 V ja võimsus
                            4 oomi peale 70W. Kuskil hilisemates numbrites on rubriigis
                            "vostsvrasajas k napetshatannomu"(tulles tagasi eelnevalt
                            trükitu juurde) sellest võimust veel juttu ja seal lubatakse
                            toitepingeks kuni +/- 50 V 8-oomise koormusega(4 oomiga transid vastu ei pea - järele proovitud)
                            8 oomiga aga töötab küll.(100 w)
                            Kui mälu ei peta, siis skeemis oli vaja muuta ainult
                            takistite R17,R18,R19 väärtust suuremaks kuni 3 k-oomini.
                            (takkide võimsust muidugi ka). Jõudu tööle!

Comment

KT827 ja KT825 võimu skeem: http://www.hot.ee/laur16/subamp.pdf
                              Ehitasin selle skeemi järgi radiotehnikale uued lõpud ja toite vahetasin ka välja võimsust S90 jaox jääb ülegi.
                              Jõudu ehitamisel!

Comment

Üks probleem tekkis,kas K 574 UL1A(vene tähed)lääne analoogi ka on olemas???

Comment

Working...
                                X