Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Puhastus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Puhastus

Mis vahendiga kõige edukamalt on võimalik puhastada veel söövitamata trükkplaate?
    Probleem on selles, et tahtsin teha trükkplaati ühe (odavama) nipiga. See käis nii, et prindid joonise paberile. Siis paned selle trükkplaadi peale ja lased triikrauaga (hästi kumaga) üle ja paber jääb kinni. Siis lahustad paberi vees plaadi küljest lahti ja söövitad.
    Probleem tekkis selle koha peal, kus paber jääb plaadi külge. No kohe kuidagi ei jää. Arvan, et plaat on must.
    Muidugi kes teab, kui tõhus selline meetod on?
    Minu kodukas

Vaata allpooltoodud linki. Seal on lai valik erinevaid puhasteid nii kontaktide kui ka trükkplaatide puhastamiseks.
    Usun, et leiad sealt sobiva.

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...83.html&lng=est

Comment

puhastamiseks: karukeel (küsi värvipoest) ning voolav vesi. hoiad servast kinni, lihvid voolava vee all üle ning kuivatad kuuma õhu või riidest lapiga (ettevaatust kiududega). Seejärel enam näpuga pinda ei katsu.

Comment

Tänan teid!
        Minu kodukas

Comment

mis kuradi pärast peaks paber vase külge kinni jääma

Comment

Kuumutades sulab printeri tooner (rauatükid mustas plastkapslis) üles ja kleepub vasekihile. See nagu liimib paberi plaadile.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Aga kas see toimib ka see oleks ju ime lihtne viis valmistada plaate ju ja kui toimib siiis kui hea on kvaliteet oskab keegi öelda.

Comment

Toimib, mul 1 töökaaslane teeb nii. Põhiprobleem on paberis - et ei taha lahti tulla. Osad rajad tuleb üle joonistada. Põhiosa siiski jääb ja plaadid on üsna ilusad.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ninul oli probleem just selles, et paber ei tahtnud kinni jääda. Plaat oli vist must.
                  Minu kodukas

Comment

Working...
                  X