Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Trükiplaadi valmistamine freesimise teel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Noh kui teritada saab, siis on kõik OK. ProtoMati terasid ei saa teritada

Failidest kasutan ise gerberit, muud on trükkplaadi seisukohalt puudulikud. Mul on soft mis genereerib lõikejooned ümber radade, see suudab ka dxfi exportida. Nii et ma jätan siis meelde, kui on mõnel kliendil suur ja lihtne plaat, proovime sinu juures teha !

Comment

Originally posted by nuuskur+Mar 20 2006, 08:32--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (nuuskur @ Mar 20 2006, 08:32)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-m4rtin@Mar 20 2006, 02:51
      Ning sellest ei saa ma ka p2ris h2sti aru, et kui sa n2iteks teed mone pcb ja teed sisse rajad, siis kas sa taidad need rajad mingi elektrit juhtiva materjaliga 2ra voi j22b see tellija tooks?

pcb-all mõtled just seda graveeritud trükiplaati? Ma ei saa aru, mida sa mõtled. Kui vaatad minu tehtud plaati, siis just vasest rajad on graveeringuga eraldatud muust vasekihist. Alles jäävadki juhtivad rajad ja täita ei ole vaja enam midagi. Ainult üle lakkida, et ta elektriliselt isoleerida ja kaitsta. [/b][/quote]
      ma ei saanud esialgu aru, mismoodi sa selle trykiplaadi tegid, kuid nyyd kui lahti seletasid, siis taipasin

aga kas n2iteks poest ostetud graafikakaardlil on samuti nii, et seal on kihtide kaupa (kihid on yksteisest mingi elektrit mittejuhtiva materjaliga eraldatud) elektrit juhtivast materjalist lehti ning nende lehtede sisse loigatakse rajad (need mida sina oma pingi peal loikasid), mis ymbritsevad tegelikke vooluringis vajaminevaid radu?

Comment

Originally posted by m4rtin@Mar 21 2006, 02:07
        aga kas n2iteks poest ostetud graafikakaardlil on samuti nii, et seal on kihtide kaupa (kihid on yksteisest mingi elektrit mittejuhtiva materjaliga eraldatud) elektrit juhtivast materjalist lehti ning nende lehtede sisse loigatakse rajad (need mida sina oma pingi peal loikasid), mis ymbritsevad tegelikke vooluringis vajaminevaid radu?
        Niipalju kui mina aru olen saanud, siis suht-koht nii ta olema peaks, aga kindlasti oskab KaruTEC sellele küsimusele parema vastuse anda
        Tõde on moes (y)

Comment

Kõik valmistooted on ikka galvaaniliselt tehtud PCBd, freesimine on kallis kuid see eest täpne kiire ja puhas. Mina saan oma Protoga teha täpsemaid ja peenemaid plaate kui Kamitra või Brandner, iseasi kui tihti seda vaja on

Comment

Originally posted by KaruTEC@Mar 21 2006, 20:17
            Kõik valmistooted on ikka galvaaniliselt tehtud PCBd, freesimine on kallis kuid see eest täpne kiire ja puhas. Mina saan oma Protoga teha täpsemaid ja peenemaid plaate kui Kamitra või Brandner, iseasi kui tihti seda vaja on
            hmm...siis valmistooted ei ole nii tehtud nagu ma arvasin? Ning mida see galvaaniline valmistamismeetod endast kujutab?

Comment

GIYF

Comment

Lükikese aja jooksul olen omal käel veendunud, et natuke keerulisemate plaatide korral on rastergraafikas failid(jpg, bmp, gif jne.) ikka paras peavalu :P See programm, mis mul kontuuri serva vektori tõmbab on halvasti reguleeritava tundlikusega ja ei taju täpselt piirjooni, jätab servad ebamääraseks. Ega keegi ei tea soovitada head programmi, millega rastergraafikas skeemid kenasti vektorkujule saaks ? :unsure:
                Tõde on moes (y)

Comment

coreldraw
                  Erilahendused.
                  PS või mail.

Comment

Originally posted by W@ldur@Mar 25 2006, 12:33
                    coreldraw
                    Coreli lihtsalmaid funktsioone kasutan töö juures peaaegu iga päev, aga eriti tuttav ma sellega pole. Pidasin silmas mingit automaatset converterit, mitte käsitsi joonte üle joonistamist. Kas selline funktsioon on corelis olemas, äki täpsustad?
                    Tõde on moes (y)

Comment

Kellelgi rohkem pole trükiplaatide vastu huvi? Üks plaat juba edukalt kasutaja Valukani jõudnud B-)
                      Tõde on moes (y)

Comment

Võiksid ka hinna märkida muidu
                        Raske küll ütelda sest plaate ju erinevate suurustega aga no, maini midagi.
                        Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

Originally posted by andreas123@Apr 2 2006, 17:23
                          Võiksid ka hinna märkida muidu
                          Raske küll ütelda sest plaate ju erinevate suurustega aga no, maini midagi.
                          Seda ei ole eriti nii võimalik öelda jah, hinna lepiks ikka individuaalselt kokku.
                          Aga kui mingit numbrit lambist tahate siis 100.
                          Tõde on moes (y)

Comment

Appi, dumping &#33;

Tegelikult on hea kui keegi odavalt teeb, paljud iseehitajad oma lihtsate (jämedajooneliste plaatidega ehmatavad protomati hindade peale täitsa ära

Comment

Ühest küljest on asi alles katsetamisjärgus ja paar plaati foorumikasutajale nokitsen ma õhtul vabast ajast, sestap on hind ka praegu mitteametlik. :P Meie masinad Protomatiga on siiski niivõrd erinevad, et erilisteks konkurentideks ma meid ei pea. Pigem võiks mõelda, kuidas mõlemad asjast kasu lõigata saaksime

P.S Äki on KaruTec nõus välja panema hinna, kui palju teema alguses minu poolt tehtud plaat peenema masinaga maksma läheks ?
                              Tõde on moes (y)

Comment

Jämedalt 180,-
                                Ära valesti aru saa, ega minagi konkureerimise pärast muretse

Comment

Working...
                                X