Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kahjuks ei oska kohe öelda kuna nägin ainult elektronplokki ja plokk ise ka ei ole praegu minu käes.Mingi probleem on.et mingi reziim keevituse puhul ei tööta.
Kui on oluline siis võin järgi uurida mudeli numbri.
Nende Medok keevitustega on selline lugu,et vanemad varjandid töötasid paremini. Elektroonika oli elementaarne. Üks viimaseid mudeleid mida olen näinud oli juba liig keeruliseks aetud ja töötas ebastabiilselt.Sellel oli lisana punkti pikkuse seadmise võimalus,elektroonika plaat umbes 10x20 cm. eraldus pistikuga ja võimsustrans oli eraldi radiaatoril.Vanematel varjantidel oli elektoonika osa ja võimsustrans koos radikaga üks blokk ja jätab sellise kodus valmistatud mulje.
Võibolla saad nende kirjelduste põhjal otsustada millega tegu.
Plokk oli pika pistikuga ja plaat oli jah 10x20 sm suurusega.Seal peal oli peale muude asjde kaks kivi KP140UD608 ja üks suurem transs ilma radikata.Transsi markeeringut ei mäleta aga korpus oli TO-220 taoline.
Keevitus aparaadi omanik kasutab juba teist aparaati aga ma arvan,et tal on piisavalt huvi seda korda saada.
Comment