Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kuidas teha väljaga transistoridest dog jammer

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kuidas teha väljaga transistoridest dog jammer

et tekkiks ultraheli mille peale lähenev oht minema jookseb. Milliseid transistore vaja on ja kuidas kokku ühendan? Kui keerulisem siis skeemi võiks keegi poetada siia teemasse

mine ravile.

Comment

suvaline siinuse generaator, millel sageduse timmid üle 20kHz. Skeeme igasuguseid. Iseasi, kust valjuka saad ja kuidas sa seda testid (kuulmise järgi ei saa ju)

To KaruTEC: selline suhtumine küll normaalne pole.
      Beers of Estonia

Comment

On küll. Igasuguste "viguritega" ei saa küll ühtegi koera hirmutatud. Hoolimata tehnika võidukäigust on social engineering ikkaga vajalik.

Ei tasu liiga palju mäkaiverit vaadata.

Kui sina kuuled mingit piiksumist kas sa jooksed siis minema ?

Comment

Mina ei tea kui efektiivselt asi toimib aga olen ka paarist kohast kuulnud sellise asjapuu olemasolust. Aga see pole piisav põhjus teist sedasi sõimata.
          Beers of Estonia

Comment

On olemas ka sagedused, mis mõjuvad inimkõrvale hirmutavalt! rääkimata siis koertest!
            inimestel sellise aparaadi kasutamine peaks olema keelatud, aga kuidas on lood loomadega??

Comment

Sellised sagedused pärinevad infrahelide valdkonnast 6 ja 7Hz.Kahjuks enam ei mäleta kumb nendest teatud(mega) võimsuse juure surmav oli.Tekivad maavärinate ja orkaanide ajal - paaniline hirm(loomade puhul sagedane) ja mõnel juhul surmajuhtumid- ilma,et otsest kokkupuudet loodusnähtusega oleks.Ülikoolipäevil üks õppejõud seda niimoodi seletas.Ultrahelisse(kui hirmutajasse) küll erilist usku ei ole - küll aga kasutatakse edukalt plastide keevitusel,metallide puhastusel jne.
              Tõsi küll - infrahelid võivad olla tajutavad mitte kuuldavad.Ultraheli puhul nt.nahkhiirte "lokaatorisagedused"küünivad sinna 100kHz-i piirimaile(küllaltki ulatuslikus vahemikus koos kõikvõimalike harmoonilistega)peaksid kõik loomad ja putukad kui maa alla kadunud olema kui mehike öösel ringi tiirutab... :P
              Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

to hYpNoTiZa:

kui inimeste peal on seesuguste aparaatide kasutamine keelatud, siis miks tohiks loomi sedasi traumeerida??

tore kyll, et loomad ei saa öelda: "Palun ära meid piina ja käitu meiega normaalselt", siis saab inimene teha, mida hing ihkab.
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

vastupidi kui loom ründab siis ma ei sa õelda et ära ründa ma ei taha sulle viga teha, inimese puhul teine asi tema on mõjutatav sõnadega et ära hammusta mind ma ei taha sulle halba.

siin on mõni inimene kes kaitseb nii hirmsasti loomi et oma elu nõus ohverdama loomade õiguse nimel. Nagu ükskord telesaates pealtnägija kus üks mutt elas kasside nimel ja oli nõus ennast kassidele toidulalale pakkuma et kassis ära ei sureks. Siiski normaalse mõistuisega inimesed pääsevad võidule! Ulukit on vaja hirmutada et inimene pääseks ilma hammustusteta

Comment

Koer ei ole uluk ja ultraheli teda vaevalt niivõrd hirmutab et rünnaku pooleli jätaks. Lisaks kõigele pole võimsaid ultraheli kiirgureid kusagilt võtta. Loomulikult peab end kaitsma hulkuva koera rünnaku vastu (ja kevadeti seda ikka juhtuvat, ilma provotseerimata ja puha) aga ei usu eriti et see võte aitab. Pigem mõni inimeseloomade vastane sireen vms.

PS. Iisrael katsetas helirünnaku seadet ka inimeste peal, Päevaleht kunagi kirjutas. Kui õigesti mäletan siis tekitas "kahur" eriti jäleda kriiske (täiesti kuuldava), mis pidi enamiku jalust maha võtma.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

helisagedusgneraatorist ei piisa uluki jaoks?

Comment

Sõltub kõik koerast. Sugulastel selline kutsu olemas, kes suvalise mobiili hekseldaks selle helisema hakkades ära. Sama kehtib ka muude sääraste signaaliallikate kohta. Eemale küll ei lähe. Aga uusaastarakettide ajal väriseb ja seda varjulises kohas.

P.S siin kuskil on ka koerapeletajatest juttu olnud ja ega lahenduseni polegi jõutud.
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Originally posted by rüperaal@Apr 24 2006, 19:27
                          helisagedusgneraatorist ei piisa uluki jaoks?
                          Paljudele mitteründavatele ulukitele mõjuks, hirmutab minema, eriti kui ootamatult...

Ründava koeraga (ja ka ründava metsloomaga) on teine lugu - mingi heliga peletamisele ei tasu väga loota. Pipragaasiballoon on küll väga abiks kui oskuslikult kasutada. Tööalaselt tuleb mul sageli külastada inimeste kodusid, koeri olen ka igasuguseid kohanud. Tööohutuse mõttes on mulle ka selline balloon antud. Omades mingit ettekujutust loomapsühholoogiast, pean ütlema et õnneks pole mul seepärast isegi seda gaasiballooni otseselt tarvis läinud.
                          Konflikti (ka inimeste vahelist) on väga palju lihtsam vältida kui sellega toime tulla...
                          Elektroonika töötab suitsu baasil.
                          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Ma ikka ei tea, kelle juurde mõned peaks pöörduma, kas looma- või inimesepsühholoogi poole.

Saage aru, et elu ei ole mingi mäkaiver, et teed mingeid kavalaid vigureid ja ongi probleemid lahendatud. Pätt võib sulle tänaval toruga pähe virutada ja koer keradesse kinni karata, hoolimata seljakotitäiest piiksuvatest viguritest. Mingi piiksuv ilgus taskus ajab ennast hulluks ja tekitab veel liba-turvatunde.

Rüperaal, kui sul on kuri naabrikoer kes päevad läbi lõugab, siis mine räägi naabriga, ütle et koer ei lase elada. Või kui mingi peni sind tänaval kiusab, proovi siukest nippi: jookse eest ära, 20m, siis pööra ümber ja jookse koera poole. Sa ei kujuta ette kui hästi see nipp töötab, 99% koertest ei tule sulle enam ligi kah.
                            Ma tean, ma Nõmmel elanud.

Comment

teema võib lõppenuks lugeda

Comment

Working...
                              X