Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mikrofoni asendamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    mikrofoni asendamine

    Tere!
    Kas oleks võimalik asendada skeemil olev mikrofon tavalise line-in'iga. Näiteks ma torkan mono kõrvaklapi juhtme arvuti line out auku ja ühendan juteise otsa lihtsalt skeemi mikrofoni asemele. Hakkab selline asi siis korralikult tööle?

    Skeem ise on siin: http://www.hot.ee/qwerty009/fmtransmitter2.htm

    #2
    Ei kui tahad sinna saatjasse tavalist helisignaali sisse lasta,siis pane poteka nn otstest helisignaal sisse ja asi peaks töötama.See mikri skeem võta lihtsalt vahelt ära.Vähemalt ise olen kunagi sedasi tööle saanud.
    otsija

    Comment


      #3
      Mis asi on potekas :wub: Kas keegi saaks täpsemalt seletada kuhu siis see tavaline helisignaal läheb. Ma suht noob veel.

      Comment


        #4
        Potekas ehk potentsiomeeter - siin skeemil helitugevusregulaator.

        Sellel Qwerty skeemil tähistatud R5. 3 jalaga: üks jalg massi, teisele line-in, kolmandalt, harilikult keskmiselt (see noolekesega) saad vajaliku tugevusega heli välja, antud skeemil siis C3 peale.
        Ehk line-out-i välimine (maajuhe) massi, sisemine (signaali)juhe joonisel näidatud R5 ülemise koivale. See kõrvaklapijuhe on ju varjestatud ehk üks juhe teise sees?

        Tegelikult on line-out helitugevus arvuti Volume nupu või vastavas aknas heeblitega reguleeritav, nii et võib poteka ära jätta ja helisignaali kohe C3-le lasta.
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

        Comment

        Working...
        X