ma marki ei tia se on mingi vene värvi teleka sisu mul on pilti vaja milline se diood välja näeb ja siis tahaks teada kust saab sellised jupid ka nagu ned mingid konded 0,1 ja 100,0
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
teavet vaja
Collapse
X
-
Värvi teleri seest vaata takide peale on kirjutadtud, 100k. muide 3,3k on sama mis 3k3. need takid peaksid kyl sealt telekast leidma. Ja konded 100uF võid asendada suvalise suuremaga mille pinge on vähemalt 30V (mahtuvus ja pinge peal kirjas) 0,1 uF leiad kah ja see võib olla 0,22 , 0,33 jne, 1uF ka sobib. Aga kysimus kas sul 22V kahepolaarne toide juba olemas ve?Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Ja kõrvale võta raamat Esimesi Katseid Raadioelektroonikas, kui sealt kõik need 14 praktikumi, milleks kulub umbes yks õhtu, ära teed siis paned võimendi kokku ilma abita. Oleks hea kui oleks ka olemas raamat Raadioseadmete üksikosad aga saab ka ilma selleta. Kui sul pole seda raamatut siis näiteks tartu raamatukogus oli viimati vist neid kaks. Ja seal sai vist kopeerida kah kohe, 68 lk-d pole palju.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
ise ehitamisel ütleks mina, et toitest peaks alustama
mida iganes. isegi algaja kasutaja siinses foorumis võiks loobuda rate keelekasutusest. soovitaks sellest õppust võtta, et mitte moderaatoritega tülli minna.
juhin veel tähelepanu: reeglid tuleks enne läbi lugeda.
pealkiri peab olema võimalikult informatiivne
enne võimendi ehitamist võiksteha endale selgeks elementaarse: takistid, dioodid, kondensaatorid jne. eestikeelset materjali on netis nende kohta piisavalt
Comment
-
Mida sa toiteks kasutasid? kui trahvot ja silda ainult siis vaja ikka suuremaid lüüte kui 100uF. ja kontrolli kõik ühendused ikka üle. Ja ära kaitsmeid unusta. Ja kui neid käepärast pole kõivad ka peenikesed juhtmekiud, kuigi üldjuhul need ei kaitse.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
Comment
Comment