Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

RC generaator

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: RC generaator

No jah!Eks viga ole tagasisides(positivne).Muidu humoorika alla käiv asjaolu, kus mul pillivõimendi tremolo-generaator ei hakanud tööle(just lampidel isend) kuid transi peal töötas ilusti Murphy seadused kehtivad: kõik, mis peab võimendama, genereerib, ning vastupidi...
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Seda ütles mulle ka üks tutav kunagi.Kas sa ei oska soovitada kust viga otsida?Tegelikult sain ma tööstusliku generaatori,aga huvi pärast prooviks ise teha.Kui käima ei saa siis pole midagi teha.
      * * *

Comment

Skeemi nägemine ei teeks paha.Siis saaks ka soovitusi jagada...
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Mul pole skännerit.Sain genereerima,aga ei muuda sagedust.Üks lõpu lamp oli läbi uus kuid läbi.Lambiks oli 6P1P asendan 6P6C-iga.usun et leian selle sageduse kontrolli vea ka ülesse.Arvatavasti on skeemis viga(raamatus).Pöördkondekas on pandud esimese lambi tüürvõre ja järgmise lambi katoodi vahele.Esimene lamp on 6Ž3P(generaator) ja 6N1P(võimendi).Millegi pärast on niisugune tunne et pöörakas on vale kohapeale pandud.
          * * *

Comment

Oleks vaja teha siinuse generaator. Signaal ei pea ideaalne olema, peaasi et oleks enamvähem siinus. Sagedust oleks vaja reguleerida. Toide ühepolaarne 12V. Leidsin mingi skeemi, mis tundub OK aind et pole ühepolaarse toitega. Kas ma saan selle teha ühepolaarseks kui panene LM358 opaka ja väljundisse kondekas? Ja mis dioodide ja FET'i asenduseks võiks võtta? 1N4002?

http://www.interq.or.jp/japan/se-inoue/e_ckt18.htm
            Beers of Estonia

Comment

Miks vaja ühepoolset toidet?
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

"Raadiokorrastaja käsiraamat" E. Alt ja E. Jakoobi raamatus on üks
                RC generaatori skeem lk 101. Kas sellist on mõtet teha? Kui töö kindel ta on? Et kui kellegil on selline raamat siis võiks kommenteerida skeemi kohta. Lampidel selle pärast, et trantsidega ja kividega pole suurt midagi teha jõudnud. Või milline oleks parem?
                Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Mul endal pole siinuse generaatori järgi hetkel erilist vajadust aga tekkis mõte, et võiks mingi prose peale aretada. Kirjutada pisike proge peale ja võtaks analoogväljundist signaali. Mingi paar nuppu võiks kah panna sageduse muutmiseks ja ülejäänud väljundid saaks kasutada lcd või ledide juhtimiseks, et saaks aimu, mis sagedus parasjagu on. Näpu harjutuseks võiks millegi sellise kallal natuke pusida küll.

Comment

Working...
                  X