Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

radiotehnika võimendi sisendi otsa juhtmed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiotehnika võimendi sisendi otsa juhtmed

Kysimus siis selline, et ostsin selle 5-jalaga sisend otsa, kuid mis jalgu see kasutab?
    oleks keegi nii kena
    Ette tänades!

Vs: radiotehnika võimendi sisendi otsa juhtmed

Olenevalt sisendist/väljundist on otsad erinevad. Mina kasutasin nii, et 2. ots [keskmine siis] oli maa ja kaks äärmist kanalite signaalid. Äärmiste all mõtlesin sellest keskmisest jalast ühele poole jäävaid jalgu. [1,4 või 5,3]

Comment

universaalsisendis on kasutusel jalad 3 ja 5

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
        Olenevalt sisendist/väljundist on otsad erinevad. Mina kasutasin nii, et 2. ots [keskmine siis] oli maa ja kaks äärmist kanalite signaalid. Äärmiste all mõtlesin sellest keskmisest jalast ühele poole jäävaid jalgu. [1,4 või 5,3]

keskmine ei ole 2-jalg ju, kolmas siis v kui 5-jalaga ots!!!!????
        lugemine algas vist vasakult kui see nn lukk on allpool v tänan

Comment

Esmalt postitatud kuttman poolt

selge juba...tnx all

Comment

Esmalt postitatud kuttman poolt
            On küll! 5DIN pistikus on jalad 1-4-2-5-3. Põhimõte siis selline, et 3din pistikus on 1-2-3 ja 5din pistikus on 4. ja 5. jalg pandud olemasolevate jalgade vahele.
            Universaalsisendis jah 2 maa ning 3 ja 5 kanalid. võib aga kohata ka isendeid, kus on 2 maa ning 1 ja 4 kanalid. lisaks olen veel näinud balanseeritud sisendit, kus 1 ja 3 olid sisendi paar ning kõlari väljundit, kus kasutati otsi 4 ja 5. Ning muidugi MIDI pistikus on ka 4. ja 5. jalg kasutuses.

Comment

DIN-5 pistikud on kasutatud ka kahesuunalistena maki ja võimendi vahel: 2-maa, 3;5-kanalid taasesitavad; 1;4-kanalid salvestavad.
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Cheopps poolt
                DIN-5 pistikud on kasutatud ka kahesuunalistena maki ja võimendi vahel: 2-maa, 3;5-kanalid taasesitavad; 1;4-kanalid salvestavad.
                Kusjuures sellist pesa olen isegi ühel grundigi sang-kassetikal kohanud... veel tollest ajast pärit aparaat, kui kraami ei teinud pisikesed hiinlased termoliimist ja teibist

Comment

Esmalt postitatud digital poolt
                  Kusjuures sellist pesa olen isegi ühel grundigi sang-kassetikal kohanud... veel tollest ajast pärit aparaat, kui kraami ei teinud pisikesed hiinlased termoliimist ja teibist
                  Suurel osal omaaegsetest läänesangadest oli selline pesa olemas.

p.s. 4 ja 5 on seepärast keskel, et need võeti kasutusele veidi hiljem seoses stereoaparatuuriga.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

martinj on õigus, endal vedeleb kodus pistikuid kus nombrid peale kirjutatud ja järjekord on sama, kuid olen kohanud tehnikat mis ei vasta sellele standardile. Ei ole ümber tehtud ega ise tehtud. Kunagi sai vist isegi kaitsmeid põletatud selle probleemi pärast.

Comment

Working...
                    X