Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Optoisolaatori ühendamine LPT-porti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Optoisolaatori ühendamine LPT-porti

Tere!

Mul et vaja LPT-porti ühendada optisolaator EL817, ent ma ei tea, kas sellesse ahelasse peab lisama ka takisti? St. kui ma selle optoisolaatori piltlikult öeldes lihtsalt LPT-porti torkan, kas ma kõrvetan siis midagi läbi? Või on isolaatori enda takistus piisav? Või äkki juba pordisiseselt iga pini taga takisti?

Ei, ma ei ehita värvimuusikat...

Vs: Optoisolaatori ühendamine LPT-porti

1K 0,4W takisti ühendad otptoisolaatori sisendioodi ahelasse ja probleem lahendatud.

Comment

Kumbas suunas on optroni vaja? Vist väljundiks. Sel juhul 470 oomi või suurem (kuni 1k) takisti ette. EL817 koib 2 läheb PC maa külge ja 1 läbi taki porti.
      Kui vaja sisendit, läheb pin 3 PC maha, pin 4 pordi sellisele otsale, mis töötab sisendina (ACK, PAPERFEED vms) ja samalt pinnilt veel 1k takisiti +5V toitesse.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ja toite võid võtta mingilt pinilt, mis on väljund ja on toitesse keeratud.

Comment

Working...
        X