Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

1v 22mA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

1v 22mA

on vaja saada 0,5v peale aga amprid jääksid samaks. Milline võiks olla hea lahendus

Vs: 1v 22mA

Takisti vahele.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

võtab ka A alla. kogu see kaadervärk püsib A peal. ent V peab olema 0,5. täppisvärk keemiliseprotsessi kiirendamiseks. Kasutasin isegi potet kuni 0-100k
      viimati muutis kasutaja yllsel; 06 m 2006, 22:07.

Comment

???

Mis on tarbija karakteristik ? Kui on püsivoolutarbija, mille vool ei sõltu pingest siis ok. Kui ei ole siis lepi selle pingega mis seal peal tekib. Ega siis oomi seaduse vastu ei saa.

Räägi parem ausalt, mis rakendusega tegemist.

Comment

tegemist on labori toiteplokiga (1-30v) (10ma-3A) aga seal on minimaalne väljund 1v. kõikide pingete juures mõõdad ntx; on 5v on 5v ja 22ma on 22mA, kui keerad A juurde on ikka 5v aga A näitab nii palju kui juurde keerasid

Comment

Noh,kui Sul sisendis voolu ülemäära olema juhtub, tee pingejagur (näiteks kahest üheoomisest takistist) . Las see parasiitne 500mA jookseb . Aga saad väljundtakistuse 0.5 oomi.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mõtlesin selle pingejaguri peale, et proovin 5V ja 220mA; panen poted mõlemad siis keeran üht ja teist ning vaatan, mis juhtub, homme katsetan,

Comment

Kas pole mitte nii, et toiteploki poolt näidatavad amprid on piirvool, mille ületamisel toiteplokk läheb pingestabiliseerimisrezhiimist üle voolustabiliseerimisrezhiimi? Kas ampermeetriga oled mõõtnud?

Etteantud pingel (näiteks 0.5V) on koormusvool määratud ikka tarbijaga ja toiteploki mingist nupust kruttimine ei saa seda kuidagi mõjutada.
                If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

mõõtmised on tehtud pärast toite väljumist, nii pingele, kui voolu tugevusele.

Comment

Katsetused valmis (tööjuures). sain jaguritega ja isegi 10M takistiga 0,5v , siis A paigast ikkagi.
                    Mingid arvutused näitasid (jaguri puhul) , et sisend peab 1000v olema ja väljund on siis 0,5v ning 20ma seega möttetu.
                    Finaal: sai uus laboritoiteplokk (kaalub vahemalt 7Kg) muretsetud, kus võimalus 0,0-200V ja 0-299mA paika panna. ning keemilineprotsess töötab nii nagu vaja.

Vähemalt üks kogemus veel juures,
                    Teema kinni

Comment

Ehk oleks piisanud dioodi või kahe lisamisest, nendele oleks see 1V ära kustunud.
                      Head susserdamist !

Comment

Mul on tunne et sa peaksid ennast elektrotehnikas harima, hetkel liigud mööda kahtlast rada ja kulutad äkki ilmaasjata raha.

Comment

milline on siis õige lahendus 1V 22ma puhul????, vana toiteploki sain müüa ja isegi kallimalt. Inimene õpib kogu elu, ka sina

Comment

Kui sul on tarbija, mis tarbib pinge x juures voolu y siis muutes ükskõik kumba neist muutub ka teine. Välja arvatud elektroonilise koormuse korral, millel on kunstlikult tekitatud sirge (hor või vert) karakteristik.

Comment

selle vastu ma ei vaidle ju. mul oli lõpplahenduseks vaja 0,5v ja 22mA väljund.
                              Võimalus on ka teisest pingest ja tugevusest lõpuks saada lahendus.

Comment

Working...
                              X