on vaja saada 0,5v peale aga amprid jääksid samaks. Milline võiks olla hea lahendus
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
1v 22mA
Collapse
X
-
Vs: 1v 22mA
Noh,kui Sul sisendis voolu ülemäära olema juhtub, tee pingejagur (näiteks kahest üheoomisest takistist) . Las see parasiitne 500mA jookseb . Aga saad väljundtakistuse 0.5 oomi.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Kas pole mitte nii, et toiteploki poolt näidatavad amprid on piirvool, mille ületamisel toiteplokk läheb pingestabiliseerimisrezhiimist üle voolustabiliseerimisrezhiimi? Kas ampermeetriga oled mõõtnud?
Etteantud pingel (näiteks 0.5V) on koormusvool määratud ikka tarbijaga ja toiteploki mingist nupust kruttimine ei saa seda kuidagi mõjutada.If you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Katsetused valmis (tööjuures). sain jaguritega ja isegi 10M takistiga 0,5v , siis A paigast ikkagi.
Mingid arvutused näitasid (jaguri puhul) , et sisend peab 1000v olema ja väljund on siis 0,5v ning 20ma seega möttetu.
Finaal: sai uus laboritoiteplokk (kaalub vahemalt 7Kg) muretsetud, kus võimalus 0,0-200V ja 0-299mA paika panna. ning keemilineprotsess töötab nii nagu vaja.
Vähemalt üks kogemus veel juures,
Teema kinni
Comment
Comment