Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

1v 22mA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 1v 22mA

Et oleks nii 0,5V kui ka 22mA üheaegselt,
    peaks Ohmi seaduse järgi olema koormuse
    (ekvivalent)takistus väärtusega 22,73Ω.
    See pole vist mingil moel tagatud?

Esmalt postitatud yllsel poolt
    ....mul oli lõpplahenduseks vaja 0,5v ja 22mA väljund.
    Kas see peaks tähendama et väljund peab piirama nii pinget 0,5V-ni
    (mitte v vaid V on voldi tähistus)
    kui ka voolutugevust 22mA-ni?
    Et üle nende väärtuste ei tohi kumbki minna?
    Peaks tagama kas 0,5V pinge või 22mA voolutugevuse
    (sõltuvalt sellest kas koormuse (ekvivalent)takistus on üle
    22,73Ω või alla selle)?
    Elektroonika töötab suitsu baasil.
    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Et oleks nii 0,5V kui ka 22mA üheaegselt, täpselt nii. seadme väljund. ilma koormuseta. nagu toiteplokk. Kui koormus taha läheb siis on ju loogiline, et A läheb alla, vastavalt koormusetakistusele--selle üle ma ei vaidle.

Comment

Aitab sellest teemast. Enam ei ole vaja aretada ja arvutada
        Tänu neile, kes osavõtsid arutelust

Comment

Et oleks nii 0,5V kui ka 22mA üheaegselt, täpselt nii. seadme väljund. ilma koormuseta.
          Möhh?
          Kui koormus taha läheb siis on ju loogiline, et A läheb alla, vastavalt koormusetakistusele--selle üle ma ei vaidle.
          Möhh?

Mingid terminid on Sul kõvasti sassis või mõtlemises mingi lühis. Eks kõigil vahepeal tuleb mingi pidur pööningule laamendama, selles suhtes ei taha ma kellelegi vastu vaielda, aga praegu tõlgendad Sa herr Georg Ohmi seadusi pikka aega küll liiga vabalt.
          WW

Comment

IRW, 22 milliamprit ilma koormuseta
            Tõstke see teema läbufoorumisse.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ok, ma tõesti panin puuse täiega, klemm on koos.
              kuidas nimetatake asjandust, millel on peal ühel pool V tähis ja teiselpool A tähis.?? nüüd, kui lülitada ningi arv V sama ka teha A siis sel viimasel teie jutu järgi ei oma mittemingisugust tähtsust on seal 10 või 500. Kinomehaanikud

Comment

nagu ma aru saan, on see toiteblokk nagu aku laadia. ta annab välja 1V ja 22mA, kui seade, kuhu see ühendatud on tahab rohkem, siis las ta tahab seda ta ei saa sest toiteblokk seda ei anna. hea masin nagu öeldud aku laadimiseks või traadi kuumutamiseks. Kui ühendaks otse masinasse, kust tuleb 1V ja piiramatu kogus ampreid, siis põleb lihtsalt traat heleda leegiga maha...

(nii saan mina asjast aru ja lodoan, et minu arusaamine on õige)

Comment

Sa mõtled vast laboratoorset toiteplokki, millel peal nii pinge kui voolu seadmiseks lülitid (vene ajal oli laborites selliseid palju). Nendel klõpsisid ühe lüliti peal väljundpinge ja teise peal maksimaalse väljundvoolu mida toitekas andis. Kui koormus väljundis läks suuremaks, kui määratud maksimaalne vool lubas, siis läks toiteplokk lihtsalt voolupiiramisrežiimi.
                  WW

Comment

"Sa mõtled vast laboratoorset toiteplokki", jah mõtlen seda.
                    Ma esm. saan ära mõõta, siis annan vastuse. Palju A ; V on ning mis ahelates näitab. Toiteploki peal on 0,5V ja 22mA. Ennem seda võimalust polnud oli alates 1V. Ma küsisin oma küsimuse tõesti valesti, loodan, et on andestatav

Comment

õigesti küsides saad õiged vastused, valesti küsides valed vastused. üks diood oleks su probleemi ära lahendanud. Ok, sul vist juba raha liigutatud ja lahendus käes, pole mõtet enam raakida, kuidas oleks veel saanud ja odavamalt

Comment

Working...
                      X