Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin VU meetrit ilma kivita

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Otsin VU meetrit ilma kivita

Kas pärnu kandis siis ühtegi poodi pole,kus elektroonilisi jubinaid osta saaks??Ise elutsen kah hetkel nädala sees Sindis ja Pärnus liigun kh iga päev ning kui seal mõnda poodi teaks,siis vahepeal oleks täitsa suur kokkuhoid,kui saaks poest läbi hypata ja üht teist osta.Muidu kodus peab tartusse sõiduks juba üksjagu välja käima.Keegi siin foorumis vahepeal vist nagu mainis mingisugusest kauplusest vms Pärnu kandis,aga enam ülesse pole leidnud.
    otsija

Comment

Comment

Ise elutsen samuti Sindis ja seal poes käingi. Aga pole veel uurinud kas neil kive on. Neil pole tavaliselt mulle sobivaid transistoreidki...

Comment

Esmalt postitatud denry12 poolt
          Ise elutsen samuti Sindis ja seal poes käingi. Aga pole veel uurinud kas neil kive on. Neil pole tavaliselt mulle sobivaid transistoreidki...
          Läheb küll väga OT, aga mis teha.

Valik on sel kohati küll niru. Vahel pole isegi vasetatud plaati kohapeal olemas. Kuid midagi sealt ikka leiab kah.

Comment

OT:

Kuna tegu on ikkagi Tevalo edasimüüjaga, siis on alati pakutud ka tellmise varianti, kui kohpeal ei ole. Kuigi võtab nõks kauem aega.

Comment

Esmalt postitatud qratman poolt
              OT:

Kuna tegu on ikkagi Tevalo edasimüüjaga, siis on alati pakutud ka tellmise varianti, kui kohpeal ei ole. Kuigi võtab nõks kauem aega.
              Kord kui ma otsisin sealt KT803 transistoreid, siis nad seda mülle küll ei pakkunud. Ütlesid, et neid ei tule pikemat aega neile sisse.

Comment

Working...
              X