Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eelvõimendi skeemi vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eelvõimendi skeemi vaja

oleks vaja eelvõimendi skeemi. mõnda lihtsamat mis oleks ikka kvaliteetne ka.

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...uest_button.y=0
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Milline sisendpinge, kas standardne, vajad helitugevuse ja tämbri reguleerimist? Täpsusta.

Comment

hetkel oleks olemas 14V DC vool võtta. Oleks vaja helitugevust reguleerida kuid hea oleks kui saaks ka bassi ja kõrgeid regullida. Võiks ka umbkaudse hinna ka anda :P

Comment

Olen ise teinud eelvõimu vene kividel K174YH10 (tämber) ja K174YH12 (helitugevus ja balans) ja oma arust töötas korralikult. Kui vajad täpsemat tehnilist infot, siis võid homme saada (tööl on).Kui oled otsustanud seda skeemi korrata, siis võin mõlemad kivid sulle annetada. Probleeme võib sul tekkida ainult nende kättesaamisega, sest alates neljapäevast olen puhkusel.
          http://www.geocities.com/pa_schematics/sou...undcontrol.html

Comment

THX Velts abi eest. oleks küll tore kui mingid andmed sul olex anda. esmapilgul jäi silma just see kõige ülemine skeem ning on täitsa taskukohane ka aga ainuke küsimus et mis voolu pealt need peaks tööle panema? vaatan et ehitan esimese variandi valmis ning kui tööle ei hakka siis oleks huvitatud vene kividest .
            THX veelkord

Comment

muide soundi tugevust saab regullida ka tavalise 10k potega, aga jah, moonutama hakkab. palju see LA1362 toitepinget tahab ja kas vene kividel on jalad samamoodi nagu lääne omadel. Lääne omadel on minuteada niimoodi:
              1 5
              2 6
              3 7
              4 8

Comment

hea skeem on ka k548un1a baasil .kahju et skännida ei saa.töötab muidu laitmatult.toite pinge 12-18 v.tämbri osa rippsüsteemi.

Comment

Teadmamees viimati kui tegin olid vähemalt 18 jalalisel prosel(kivil) jalad niimoodi :

18 17 16 15 14 13 12 11 10
                  D
                  1 2 3 4 5 6 7 8 9

Vähemalt skeem hakkas niimoodi tööle

Comment

tänud sulle mees

Comment

Ivar00. Teadmiseks minu poolt pakutud K174YH10 ja-12 kohta niipalju, et olid nad määratud kasutamiseks vene I klassi seadmetes. K174YH10A nom toide 15v (13,5-16,5),tarbitav vool Inom=40mA,harmooniliste koef.0,2,signaal/müra dB vähemalt66,tämbrite reg. 40Hz ja 16kHz dB- vähemalt +/- 15,kanalite vaheline sumbuvus f=1 ja 12,5 kHz vähemalt 56 dB, Rvälj vähemalt 15 k.
                      K174YH12 nom. toide 15v, max 18v,tarbitav vool samuti max.40mA, harmoonilisi kuni0,5%, helinivoo reg. ulatus vähemalt 77 dB, balans vähemalt +/- 6 dB, signaal/müra vähemalt 52dB, tööpiirkond 20-20000 Hz, R/koormus vähemalt 15 k.

Comment

Kasutasin ka kunagi YH12 ja mulle jäi küll halb mulje - kahises ja moonutas. Toitest sõltuvus suur. Aga võib-olla tegin miskit valesti. Kuda teistel kivist arvamus kujunenud?
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul oli kunagi ostetud tämbriblokk nende vene kivide peal, ei ole heal arvamusel asjast. Toonkompensatsioon töötas samas hästi. Tegelikult käib võim praeguseni. Kuid jah, toide peab olema väga stabiilne, sellelegi vaatamatta on suht suur kahin ja moonutuse protsent räägib ise-enda eest. Ning põhiprobleem - kuna plusstoitega, siis sisselülitamisel annab suure litaka kõlarisse, peab kasutama skeemi, mis kõlarid hiljem järgi panevad. Sama jama väljalülitamisel.

Comment

Tänud vastuste eest aga leidsin juba ühe tunduvalt parema skeemi LM1036 baasil. Eelistan seda kuna harmonic distortion on ainult 0.06% ja maksma läheb u 100kr rohkem seega eelistan seda.Selle kiibiga saab veel ise valida palju mida reguleerida tahad ning ka jupid on kättesaadavamad. :P Palun link ka selleks set kui kellelgi veel huvi on.
                            thx guys
                            http://www.national.com/pf/LM/LM1036.html

Comment

mis on selle konkreetse asjanduse väljundpinge, väikesemoonutuse juures muidugi. sisensignaal saabux nt. cd pleierist.
                              asi lähex tavalise lõppvõimu sisendisse.
                              TÄNX

My Webpage
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Working...
                              X