Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mixeri pult elektroonika 010.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mixeri pult elektroonika 010.

Pinged kõik õiged aga moonutab.Kas viga võib olla kommutaator plokis....

krt.26.07 tuleb valla päev,aga pult jamab,kas keegi ei viitsi aidata?konded kõik korras.kus võib uss sees olla???
    plz?

Comment

ma ei tea milles viga võib olla, aga ma soovitan sul osta sellise puldi kuniks veel allahindlus kehtib!

Comment

Kusagil lõpus(?) on võimendi kanalid. Prooviks kas need funkavad normaalselt. Siis edasi (õigemini skeemi mööda tagasi). Ehk niipidi?
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

pult muidu mõnna,aga pappi praegu vähe,pean ta kuidagi ornungi ajama,kogu pidu minu naha peal,olen seal ka dj eest.nii et pakuge midagi välja,kust alustada.plz???

Comment

Skeemi muidugi pole? Oss on? Siis ... nojah, raske seletada...peaks hakkama uurima kusmaani normaalne signaal läheb ja kus moonutama hakkab. Lüütide vigu muide ei saa silmaga avastada-kuivanud lüüt on samasugune kui korras.
            Ise kahtlustaksin just neid.
            Kas viga on mõlemas kanalis?
            Hmmm, ega juhtumisi liiga tugev signaal sisendis ole? Ja mismoodi moonutab?
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Felch,asi ongi etkui ma vajutan mikri nuppu sisse siis nagu lööb korraks asja õigeks ,püsib paar sekundit siis jälle jamab ja niimoodi vastupidi,mikker ja liin on ühe nuppu peal,asi peaks olema vist kommutaatoris,ma ei ole hea surfaja tevalos,kuisaaks skeemi oleks asi ants.

Comment

niipalju võin lisada et süst. on rajatud k 157ud2-de baasil.nagu mulle öeldi pidid need sittad m.s olema.

Comment

f... ossi ka ei ole,mida teha???

Comment

kõik kanalid jamavad,muide pinge on kahe polaarne.

Comment

krt. töö on ka seelline et saan asjaga tegeleda ainult öösel.

Comment

kui pidu tõesti nii lähedal, siis ma kaaluks tehnika laenutamist sest nii ex promt ei leia seda viga keegi kätte....

Comment

ma arvan kuisaks skeemi siis ma kadunud veel ei ole.,kuigi kahtlus on suur.

Comment

küsiks korra veel äkki keegi teab midagi?(valla päeva sain peetud,m.p.sai laenatud koolist).muideks kaalun uue puldi ostmist.

Comment

osta muidugi uus pult
                              kaua sa ennast selle vana vene "traktoriga" piinad...

Comment

Working...
                              X