äkki keegi soovitaks midagi ,mis oleks hea ja lihtne.???ise on raske otsusele saada.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mixeri pult elektroonika 010.
Collapse
X
-
Vaata Behringeri pulte, head odavad. Kui teed vallapäevi ja muud sellist, siis arvatavasti on vaja ka koore-kapelle jms mõnikord läbi puldi lasta. Seega võiks olla kanaleid natuke varuga, et saaks mice laduda. Endal plaanis osta MX2004 http://www.behringer.com/02_products/prodi...X2004A&lang=eng, Sound&Light hinnakirjas millegipärast enam ei ole, seega ei tea hinda, aga maksis kuskil 7-8k kandis. Võid vaadata ka uuemaid mudeleid, ma pole selle teemaga mõnda aega tegelenud, seega pole nendega kursis. Ja kui enda jõud üle ei käi, siis küsid vallast raha, nende üritused ju lõppude lõpuksKui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
midagi taolist sobiks küll,uurin veel veits asja,aga valla poolt mingit raha abiks ei ole:eelarve seda ei sisalda!!vist saab uue võimenduse ja kastid see on ka kõik.mis võimendust ja kaste soovitate???et oleks suhteliselt head ja sobiksid norm. hinnaklassi ,pult pidi jääma minu mureks nii öeldi.
Comment
-
Palju selle PA jaoks raha eraldati? Soovitan uurida Benorist www.hot.ee/benorsound, vennad teevad kohapeal kaste, MacCauley valjukatega. Võimud toovad Venemaalt, misksed Soundwaved. Häda nendega on (vähemalt minul), aga vähemalt on odavalt käes, ja kui nokitseja mees oled, siis saab asjad tehtud küll.
Ja puldi saaks järgmise aasta eelarvesse kirjutada, senikaua rendid kuskiltKui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
4 mikrofoni on täiesti piisavKui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
Koori saab jah paari kondega võimendatud, aga ärgem unustagem soliste, viiuleid, kapelle...ühesõnaga mu jutu iva on see, et enne otsuse langetamist tuleks hoolega järele mõelda, et kas antud lahendus on piisav, või lihtsalt hetkel taskukohane, ja äkki tasuks natsa raha juurde koguda.Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
Comment