Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lauatelefoni skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lauatelefoni skeem

Niisiis oleks veidike abi tarvis.. Nimelt on mul siiani välja vahetamata miski vene aegne lauatelefoni pesa, kuid tahaks kaasaegse telefoni pesa asemele panna...

Mõlemale tuleb sisse ju 4 juhet ja ma mõtlen, et pmst peaks asi võimalik olema ju ?!? Et Must, kollane, punane ja roheline juhe.. Probleem, aga selles, et veneaegsel pole ühtegi märget juures mis juhe milline on...
    Kas kuidagi saan testriga mõõta vms ? Et milline juhe mis värvi pessa läheb ?

Ette tänades..
    viimati muutis kasutaja XCX; 28 m 2007, 11:24.

Vs: Lauatelefoni skeem

Moodsa standardi kohaselt on signaal rohelisel ja punasel juhtmel. Seega uue telefoniga ei peaks muresid olema. Vana...pessa peaks seinast minema ju ikka kaks juhet!?. Kui ongi rohkem, siis võiks mõõta neil pingeid. Liin on see, millel umbes 48V.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Oletan, et soovid kasutada RJ11 pesa. Sellest telefoni lähevad tavaliselt kaks keskmist soont.
      Telefon ühenda oma uude pesasse, toru kõrva äärde ja proovi, millised 2 seinast tulevat soont vastu klemme pannes tooni annavad.

Comment

Tähendab asi on nii, et mul tuleb seinast kaks kaablit mõlema sees kaks juhet...
        Mõõtsin ära ühel on tõepoolest enam vähem 48V ehk see on liin siis ? Ja teine on siis nn Data telefonile või mis ?
        Küsin korra veel, et minu arvates loogiliselt peaks liini värvid olema punane ja must ju või ei ole ?
        Pilt ka siin siis karbist mida soovin kasutada...

Comment

pildipealtilustinäha, et keskmised sooned on punane ja roheline, sinna peale siis ühenda liin.
          ülejäänud 2 otsa, mis seinast tulevad on äkki kuskil mujal asuva telefoni otsad ja selles pistikus oli tehtud lihtsalt jätk
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Okei, aga nüüd jäi arusaamatuks kas mul musta ja kollast otsa pole vaja üldse kasutada siis või mis ?

Comment

varematel aegadel oli must liini maandus,kollane väljakutse.tänapäeval on nad arvatavasti jäetud reservotsteks

Comment

Esmalt postitatud XCX poolt
                Okei, aga nüüd jäi arusaamatuks kas mul musta ja kollast otsa pole vaja üldse kasutada siis või mis ?
                Las nad olla vabad

Comment

Selge.. Tänud!

Comment

Working...
                  X