vajaksin skeemi mis panneks talavise tule vilkuma 3v led ja mõni 3,8v pirn vajan abi
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
led skeem
Collapse
X
-
Vs: led skeem
kulla inimene, Sa hakkad foorumi siseselt verbaalselt tappa saama, kui pole reegleid lugenud ega guuglit kasutanud.
otsi palun www.google.com.
LED flasher
ise proovisin, sai kyll tulemised!!Erilahendused.
PS või mail.
-
W@ldur pani siiski lingi üles. www.google.com ja otsingusse "led flasher". Kas tõesti on siis nii raske? Kui hakata vinguma lahenduste kalla, et ei leia mida tahad, siis tuleks ikka öelda ja kirjeldada kah, MIDA sa tahad. Mitte nagu...khm...esimene postitus....seal on vist rohkem kirjavigu ja kahemõttelisust kui "lauses" sõnu.
Comment
-
Esmalt postitatud Lex2040 pooltW@ldur, oleksid võinud lingi ka üles panna ning ülbitseda pole vaja, otsisin täna tevalo otsingust sama skeemi, aga ükski tulemus mind ei rahuldanud...
kas sa ISE oma allkirja oled lugenud???
ja sellist väljendit nagu "ei leia", pole tänapäeval olemas. on kas "ei viitsi otsida" või "ei taha otsida"!Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Esmalt postitatud W@ldur pooltLex, sa oled ka ikka eriline frukt.
kas sa ISE oma allkirja oled lugenud???
ja sellist väljendit nagu "ei leia", pole tänapäeval olemas. on kas "ei viitsi otsida" või "ei taha otsida"!
Irw... ma pole öelnud, et ma ei leidnud, ütlesin, et see mida leidsin mind ei rahuldanud.... saad aru?
Comment
-
Mina tegin omale autosse selle skeemi järgi. Kasutasin KT315 transse, ühe LEDi asemele panin sarnase dioodi ja töötab juba kolmandat aastat. Mis mulle meeldib, et saab valida nii seda aega mis ta põleb kui ka seda kui kaua ta kustunud on. Kindlasti leiab ka muid skeeme, kuid need jupid olid mul kohe võtta.
Comment
-
Esmalt postitatud arvo pooltMina tegin omale autosse selle skeemi järgi. Kasutasin KT315 transse, ühe LEDi asemele panin sarnase dioodi ja töötab juba kolmandat aastat. Mis mulle meeldib, et saab valida nii seda aega mis ta põleb kui ka seda kui kaua ta kustunud on. Kindlasti leiab ka muid skeeme, kuid need jupid olid mul kohe võtta.viimati muutis kasutaja basskõlar; 03 m 2007, 10:57.tegijal ikka juhtub!
miks?
Comment
-
Esmalt postitatud arvo pooltMina tegin omale autosse selle skeemi järgi. Kasutasin KT315 transse, ühe LEDi asemele panin sarnase dioodi ja töötab juba kolmandat aastat. Mis mulle meeldib, et saab valida nii seda aega mis ta põleb kui ka seda kui kaua ta kustunud on. Kindlasti leiab ka muid skeeme, kuid need jupid olid mul kohe võtta.
Comment
Comment