Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

led skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

led skeem

vajaksin skeemi mis panneks talavise tule vilkuma 3v led ja mõni 3,8v pirn vajan abi
    tegijal ikka juhtub!
    miks?

Vs: led skeem

kulla inimene, Sa hakkad foorumi siseselt verbaalselt tappa saama, kui pole reegleid lugenud ega guuglit kasutanud.
    otsi palun www.google.com.

LED flasher

ise proovisin, sai kyll tulemised!!
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

W@ldur, oleksid võinud lingi ka üles panna ning ülbitseda pole vaja, otsisin täna tevalo otsingust sama skeemi, aga ükski tulemus mind ei rahuldanud...

Comment

W@ldur pani siiski lingi üles. www.google.com ja otsingusse "led flasher". Kas tõesti on siis nii raske? Kui hakata vinguma lahenduste kalla, et ei leia mida tahad, siis tuleks ikka öelda ja kirjeldada kah, MIDA sa tahad. Mitte nagu...khm...esimene postitus....seal on vist rohkem kirjavigu ja kahemõttelisust kui "lauses" sõnu.

Comment

Esmalt postitatud Lex2040 poolt
          W@ldur, oleksid võinud lingi ka üles panna ning ülbitseda pole vaja, otsisin täna tevalo otsingust sama skeemi, aga ükski tulemus mind ei rahuldanud...
          Lex, sa oled ka ikka eriline frukt.
          kas sa ISE oma allkirja oled lugenud???

ja sellist väljendit nagu "ei leia", pole tänapäeval olemas. on kas "ei viitsi otsida" või "ei taha otsida"!
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt
            Lex, sa oled ka ikka eriline frukt.
            kas sa ISE oma allkirja oled lugenud???

ja sellist väljendit nagu "ei leia", pole tänapäeval olemas. on kas "ei viitsi otsida" või "ei taha otsida"!

Irw... ma pole öelnud, et ma ei leidnud, ütlesin, et see mida leidsin mind ei rahuldanud.... saad aru?

Comment

Foorumis on kombeks üks kasutaja per face korraga.
              Kasuta msn ja rate asemel hoopis googlet ja wikipediat. Äkki arened siis natuke.

Comment

Mina tegin omale autosse selle skeemi järgi. Kasutasin KT315 transse, ühe LEDi asemele panin sarnase dioodi ja töötab juba kolmandat aastat. Mis mulle meeldib, et saab valida nii seda aega mis ta põleb kui ka seda kui kaua ta kustunud on. Kindlasti leiab ka muid skeeme, kuid need jupid olid mul kohe võtta.

Comment

Esmalt postitatud arvo poolt
                  Mina tegin omale autosse selle skeemi järgi. Kasutasin KT315 transse, ühe LEDi asemele panin sarnase dioodi ja töötab juba kolmandat aastat. Mis mulle meeldib, et saab valida nii seda aega mis ta põleb kui ka seda kui kaua ta kustunud on. Kindlasti leiab ka muid skeeme, kuid need jupid olid mul kohe võtta.
                  mull on pooleli aga arvan et õnnestub okey tänud skeemi eest
                  viimati muutis kasutaja basskõlar; 03 m 2007, 10:57.
                  tegijal ikka juhtub!
                  miks?

Comment

Comment

Esmalt postitatud arvo poolt
                      multivigraator.. mul kaks või kolm tükki selist tehtud..

Comment

Working...
                      X