Tere kas kellegil on pakkuda pealgirjas nimetatud keevituse skeemi või midagi selle keevituse kohta
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
TIG-keevituse skeem
Collapse
X
-
Vs: TIG-keevituse skeem
leitsin siis ise midagi selle kohta aga asi selles et kas seal need trükiplaadi joonised õiged või tuleb neid suurendada või väiksendada http://www3.telus.net/public/a5a26316/TIG_Welder.html
-
Ise olen teinud niimoodi: prindin lehe välja ja siis mingi komponendiga, näiteks kiviga kontrollin sobivust. Kui ei sobi, siis olen teinud asja algusest peale käsitsi juppe plaadi peale paigutades ja viikude asukohti pliiatsiga maha märkides. Vaevarikas töö, aga noh...misteha. Võib olla annab Acrobat Readeriga kuidagi ka väljaprinditava pildi suurust (mõõtkava) muuta, aga kipun arvama, et kui trükkplaadist on tehtud lihtsalt pilt .pdf vormingus, ei ole head nahka asjast loota.Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.
Comment
-
Seal lehel ei ole piisavalt infot et algaja selle käima jookseks. Ja juppide hind tuleb päris arvestatav. Et sa teaks.
Ise soovitaksin raha kokkuhoiuks ehitada asi PC korpuse sisse. Vähemalt üks mure vähem. Kuid juhtmestus jms. peab olema tehtud väga korrektselt, sa pead täpselt aru saama mis toimub - vastasel juhul saad hunniku söestunud ja kalleid transse ja kondesid
Comment
-
Esmalt postitatud Tikk pooltIse olen teinud niimoodi: prindin lehe välja ja siis mingi komponendiga, näiteks kiviga kontrollin sobivust. Kui ei sobi, siis olen teinud asja algusest peale käsitsi juppe plaadi peale paigutades ja viikude asukohti pliiatsiga maha märkides. Vaevarikas töö, aga noh...misteha.
levinud asutustes), vajalik % peale ja - hakkab sobima.
Esmalt postitatud juku14 poolt...elektroodkeevitust mis töötab 220voldi peal, olemas on mingi vana vene teleka trafo ja see ikka päris suur.
arvestatavat elektroodkeevitust saaks teha.viimati muutis kasutaja fre; 04 m 2007, 14:30.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Esmalt postitatud juku14 pooltendale tahaks teha tavalist elektrood keevitust mis tõõtab 220voldi peal olemas on mingi vana vene teleka trafo ja see ikka päris suur
Comment
-
Esmalt postitatud juku14 pooltolgu aga kust saaks sellise trafo millest saaks teha ühe väikse ja normaalse asja
neid on ikka müügil ka valmislahendusena, 1,5k.- vist odavamad ...
olen ise vahest keevitanud, kuna tööjuures vahendid olemas ja keevitaja ei viitsi tavaliselt paari õlle eest nikerdama hakata
minu arusaamise järgi ei tasu vardaga jamama hakata, kuna pleki keevitamisel on CO+traat palju lihtsam
paksema raua jaoks aga vaja võimast trafot/generaatorit ja seda juba hinna-ruumiraiskamise-harva vajamineku pärast mõtetu soetada kuskile kodugaraazi
muidu mu isa saab omad keevitused tehtud vanast veneaegsest ehituse käsitööriistade (betoovivibra) trafost aretatud aparaadiga, millele välisel vaatlusel lisatud dioodid ja takistustraati.
ise tasuks ehitada CO keevitus, käpa ostad poest uue, traadi lükkajaks auto kojamehe mootor, gaasiklapp,
trafodeks võibolla sobib 3xstart käiviti trafod ja dioodid tööstusvooluga,
kas 0,8mm traadi äratoidab ei oska aint öelda
Comment
-
1,5k küll TIG keevitust saa,odava vahelduvvoolu kaarkeevituse ehk saaks. TIG on wolframelektroodiga ja üsna keeruline aparaat. 20 tuhandega olen ma näinud odavamaid müügil.
Esmalt postitatud kfl pooltkas see TIG on vardaga keevitus?
neid on ikka müügil ka valmislahendusena, 1,5k.- vist odavamad ...
olen ise vahest keevitanud, kuna tööjuures vahendid olemas ja keevitaja ei viitsi tavaliselt paari õlle eest nikerdama hakata
minu arusaamise järgi ei tasu vardaga jamama hakata, kuna pleki keevitamisel on CO+traat palju lihtsam
paksema raua jaoks aga vaja võimast trafot/generaatorit ja seda juba hinna-ruumiraiskamise-harva vajamineku pärast mõtetu soetada kuskile kodugaraazi
muidu mu isa saab omad keevitused tehtud vanast veneaegsest ehituse käsitööriistade (betoovivibra) trafost aretatud aparaadiga, millele välisel vaatlusel lisatud dioodid ja takistustraati.
ise tasuks ehitada CO keevitus, käpa ostad poest uue, traadi lükkajaks auto kojamehe mootor, gaasiklapp,
trafodeks võibolla sobib 3xstart käiviti trafod ja dioodid tööstusvooluga,
kas 0,8mm traadi äratoidab ei oska aint öelda
Comment
-
Esmalt postitatud soldat poolt... TIG on wolframelektroodiga ja üsna keeruline aparaat. 20 tuhandega olen ma näinud odavamaid müügil.
oli vaja ikka targutada
nats veel OT-d, ehk on minusuguseid lolle siin rohkemgi:
kus seda TIG keevitust kasutatakse?
Comment
Comment