Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mina olen otsinud just vastupidist üleminekut 3,5" to 2,5", aga üheski poes pole isegi kuuldud sellest. Sellist oleks vaja, et CDRW ühendada 2,5" HDD-case´i pessa. On selline üleminek üldse olemas?
Mina olen otsinud just vastupidist üleminekut 3,5" to 2,5", aga üheski poes pole isegi kuuldud sellest. Sellist oleks vaja, et CDRW ühendada 2,5" HDD-case´i pessa. On selline üleminek üldse olemas?
Kahtlane. 3,5" seade tarbib ka +12V toidet (lisaks +5V toitele), mis ilmselt 2,5" seadme IDE pesas puudub?
ostsin jõulude paiku beestingust USB-IDE juhtme. sellel oli tavaline ATA liides ja kaasas oli ka üleminek 2,5" kettale. väga mugav asi ja sellega saaks igasuguse muu IDE seadme ka süleraalile külge. toiteplokk peab muidugi lisaks olema, sest sülemasinatest pole kuskilt seda 12V võtta
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
ma arvan, et see: Digitus USB2 adapter IDEToode laos 3,5' IDE ja 2.5' IDE ->USB2.0 üleminek
vaadata ei saa, kuna asub hetkel minust mõnituhat km eemal. hind oli igatahes sama
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Comment