Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mingit tüüpi relee või seade.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mingit tüüpi relee või seade.

Tervitust kõigile.
    Olen siin foorumis varem lugemas käind kuid nüüd tekkis vajadust registreeruda ja küsida ühte küsimust:

Nimelt oleks siis vaja sellist releed/seadet või seadme skeemi:

Töötama peaks siis ta nii: Sissetulev signaal vool (+,- või mõlemad, vahet pole) lülitaks sisse nn. esimese lüliti, ja kui signaal katkeb lülitaks ta välja esimese lüliti ja lülitaks sisse teise lüliti.
    Parem oleks nii, kui need lülitid lülituvad ise teatud ajajooksul välja, näiteks 1sec pärast, peale signaal voolu tulekut.

Loodan et keegi sai aru.

Vs: Mingit tüüpi relee või seade.

Kui sa seletaks, mida sa lülitada tahad ja mis on signaali allikaks, oleks võibolla lihtsam nõu anda.

Comment

Ok.
      Ma muudan oma eelmist tekstsi tiba ja üritan arusaadavamalt rääkida.

Nimelt siis oleks vaja sellist releed, või mingite juppide koostööd mis teeks sellist tööd:

Saabub sissetulev signaal vool. mis tüüpi sissetulevaid signaale saab üldse kasutada?(see on veel lahtine) Voolu suuruseks võiks olla mingi 12v. Ta võib olla nii + vool kui ka -. Ma ei oskagi selle sissetuleva signaal voolu koha pealt miskit muud rääkida. Tean ainult seda et see signaal mis tuleb sisse jääb peale. Ja selle singaali tagajärel peaks lülitama relee end sisse, laskma lihstalt läbi + voolu, mille võimsus on mingi 3v kuskil. Ja seda hoidma 1sec vähemalt, võib ka rohkem. Ja siis lülitama välja. See olekski kogu töö mida ta tegema peab.
      Nimelt oleks kõige parem pakkuda erinevaid varajante.
      viimati muutis kasutaja vasaraonu; 29 m 2020, 22:58.

Comment

Kõigepealt kurdaks selle üle, et sul on mõisted tõsiselt sassis. Voolutugevust mõõdetakse amprites ja pingetr voltides. Võimsust mõõdetakse vattides, mitte voltides. Tähis siis W.
        Aga ma üritan ideest nüüd aru saada. Tuleb sisendsignaal mis jääb peale. Selle tulemusena tuleb anda välja mingiks ajaks 3 voldine teine signaal?

PS! Pean ka Tcumen'iga nõustuma.
        viimati muutis kasutaja vasaraonu; 29 m 2020, 22:58.

Comment

teemaalgataja tahab äkki viitega relee, mis jätab signaaliimpulsi järel asja sisselülitatuks mingiks ajaks.

igatahes peaks teemaalgataja pigem rääkima meile kus, mille jaoks, mis tingimustel tahab seda jubinat kasutada ja mida see jubin täpselt tegema peaks.
          kõige lihtsam, kui ta seletaks jublaka tööpõhimõtet. jätku parem elektrilised suurused välja, sest neid nagunii ei oska kasutada.
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
          X