Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

"Soundwave SPT 1200" skeem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: "Soundwave SPT 1200" skeem

    Kas see plärin on ka siis kui volüüm on maha keeratud? Kui jah siis on toite konded ka kutud. Aga ega ise kodus seda parandada ilma, et oleks varem kogemusi või teadmisi antud teema kohta on suht raske.(oleks võind mõelda enne kui muretsesid, seda juhul kui nüüd hädas ja ei mõista enam üldse).
    Ainuke lahendus praegu on humax-i poolt pakutud postituse viimane rida.
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

    Comment


      #17
      Vs: "Soundwave SPT 1200" skeem

      Plärin on ka väga vaikselt kuulates...justkui powerist jääks puudu sest ledid vilguvad tuhmilt muusika taktis.

      Ei ole hädas midagi, just õppimiseks se võim ongi. Raamatut võib ju aastaid lugeda ja ikka mitte midagi osata. Olen seda meelt, et esmalt tuleb mõned ajad korda või katki joota

      Viga on suht kirjeldatav ja küsisin seepärast foorumis et ehk keegi on selliste sümptomitega kokku puutunud. Raamatut lugedes poleks ma ju niipea selleni jõudnud et toite kondesid testima hakata.

      Oma rumal loogika ütleb aga seda, et kui peale välja lülitamist ledid veel 10 sekundit põlevad ja muusikat tuleb siis kondede viga ei saa olla. Või on mu järeldus vale?

      Comment


        #18
        Vs: "Soundwave SPT 1200" skeem

        Siis tundub et konded terved.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

        Comment


          #19
          Vs: "Soundwave SPT 1200" skeem

          Igaks juhuks mõõda üle noolega märgitud transistor ja sellega seonduv, kaitsmed olid traadiga lapitud ja kaitset vahetades läks transistori kaitsmepoolne jalg kaitsme endaga kokku. Sai liiga julgelt toimetatud arvestamatta et suured lüüdid hoiavad päris kaua toidet üleval. Äkki on probleem seal, kuigi muidugi ei pruugi.

          Comment


            #20
            Vs: "Soundwave SPT 1200" skeem

            Suured tänud, uurin seda asja.

            Mis arvad aga plärinast seoses lõputranssidega? need ei saa seda tekitada onju? vaatasin vaid et ka nr2 kanalis on seal reas üsna mitu erinevat marki transse.

            nr1 kanal mis kaitsmeid läbi põletab....kas peaks sellel ehk kõik transid maha võtma, siis proovima ja kui enam läbi ei põle siis tuleks leida komplekt transse mis on samast seeriast ja korras (ideaalis uued siis) Või ei saa viga seal olla?

            Comment


              #21
              Vs: "Soundwave SPT 1200" skeem

              Kui päris aus olla, ei julge ise küll eriti võimendiremondi teemal sõna võtta, eks mõned on saanud remontida, aga tavaliselt üritan ennast sellisest tööst ära viilida. Siin vast oluliselt pädevamaid kasutajaid. Üldiselt kui mingid transid kalaksid peaks loogiliselt lõppaste balansist väljas olema ja väljundisse mingi vastavalt positiivne või negatiivne pinge tekkima. Pinge aga oli kenasti seal 0,.. millegiga seega usun et lõputransid korras. See kari vagusdioode aga, ma pole üldse kindel et nad ei peagi vilkuma vastavalt pinge muutumisele eri astmetes. Ilmselt neil äkki mingi diagnostiline tähendus, nii et ära neid väga südamesse võta. pane asi mängima ja kui kaitsmetel testriga mõõtes pinge ei kõigu ei tohiks ju probleemi olla.

              Comment


                #22
                Vs: "Soundwave SPT 1200" skeem

                Veel siis kuna venelastel on see trükiplaat äärmiselt kehv, siis ilma kogemusteta ilmselt transside mahavõtmisega rikud kogu plaadi ära, seega lõika transid lõikuritega maha ja uued võid peale tinutada. Samuti esimesel lehelsamas teemas on soovitus, et korraga kõigi transside asendamise asemel pane mõlemasse õlga testimiseks ainult üks transistor. Nagunii on võimsuse tõstmiseks transid paraleelis. Aga jah selle võimu juures muidugi võib iga eksimus päädida kogu lõpu mahapõlemisega, seega käeharjutuseks pole just parim valik.

                Comment

                Working...
                X