Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ethernet'i trafo kasutamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ethernet'i trafo kasutamine

On vaja kaks võrguseadet Ethernetiga omavahel ühendada.
    Ühel on Etherneti trafo trükiplaadi peal ja plaadilt tulev lintkaabel kõlbab kohe CAT5 kaabli külge ühendada.
    Teiselt tuleb välja lintkaabel, mis tuleks ühendada eraldi trükiplaadi külge, millel on võrgupistiku sees Etherneti trafo (selline: http://www.bothhandusa.com/products/...vA0-021115.pdf ).

Nüüd ma kangesti tahaks saada sellest nõmedast väiksest lisaplaadikesest ja RJ45 pistikutest seadme sees lahti ja ühendada need kaks võrguseadet tsiviliseeritult oma trükiplaadil ja sinna ise see trafo pannes.

Ostsin siis Etherneti trafo (78Z1122: http://www.elfa.se/pdf/56/05666029.pdf ) ja ühendasin omaarust korrektselt ära (ühe seadme TX+, teise RX+'i;TX- RX-'sse;RX+ TX+'i; jne), aga ei tööta kurask.

Väga palju ma selle süsteemi toimimisest ei tea, ehk keegi valgustab mis värk on ja millega ma puusse võin siin panna? Ja üldse kas see trafo on vajalik kui mul paar sentimeetrit juhet kuskil karbi sees - neist ühe plaadi tootja ütles et kindlasti on vajalik. Trafo on ju 1:1.

Vs: Ethernet'i trafo kasutamine

Kas seadmed oskavad üksteisele IP-d jms pakkuda? Võib-olla nad ei vajagi seda aga kui vidin on mõeldud võrku käima, siis ta peaks esmalt IP-d tahtma, siis ka gateway aadressi ja ehk veel midagi. Äkki on asi selles?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

IP seadistuste peale hammas ikka hakkab küll, see pole probleem. Mõlemas jookseb omamoodi linux ja selle jaoks on "Link down" mõlemas otsas.

Comment

Kuna eetritrafol muud eesmärki ei ole, kui galvaaniline eraldus, siis piisab ka ühest. Muidugi, kui sul on ühe karbi sees kaks plaati, siis võib kahtlustada ka ühist toidet. Sel juhul on nad toidetpidi ikka koos.

Seega, proovi nad lihtsalt otse ühendada.

Comment

Alustaks ühesuunalise lingi töölesaamisest, isegi katse-eksituse meetodil peaks sellega üsna ruttu hakkama saama.
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Working...
          X