Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TDA 7294 "High Efficiency Application Circuit"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TDA 7294 "High Efficiency Application Circuit"

Tere!
    Küsimus suurele ringile, et kas keegi on selle skeemi ka kunagi kokku pannud ja kas see põhimõtteliselt võiks tööle hakata ? Endal plaanis teha see lihtsalt huvi pärast...kuna pisikesi võime juba küllalt kokku vorbitud siis plaan nüüd midagi suuremat ette võtta, et õhtuti midagi teha oleks

Skeem

skeem ise leheküljel "10"

Vs: TDA 7294 "High Efficiency Application Circuit"

Arvata võib, et töötab. Vaevalt, et datasheeti mingi suvalisi asju hakkatakse toppima ..

Comment

Esmalt postitatud Lex2040 poolt
      Arvata võib, et töötab. Vaevalt, et datasheeti mingi suvalisi asju hakkatakse toppima ..
      kui sa oled selle ise kokku pannud varem siis ma usun ,et töötab...aga kui ei siis ple mõtet tühja loba ajada tegin nätuke aega tagasi STK 456 mikroskeemi peal võimendi ka mingi datasheedi järgi..huiat tööle hakkas ....võibolla oli mingi kräpp allikas siis kuigi niisama googeldadest leitud suvalise skeemi järgi hakkas ilusti tööle....vat nii...aga ei välista ka seda et ise mingi vea tegin...kuigi vaeval..kõik sai mitu korda üle vaadatud....

Sellepärast küsingi seekord, et kas keegi on selle kokku varem pannud

Comment

miks ta ei peaks töötama.paljudes muusikakeskustest kasutatakse sarnast lahendust.(ainult et tublisti lihtsustatud varianti)

Comment

Esmalt postitatud --innuke-- poolt
          Tere!
          kuna pisikesi võime juba küllalt kokku vorbitud siis plaan nüüd midagi suuremat ette võtta
          ega see ka suur ei ole..

ja siiani, mis datasheedi järgi tehtud on kõik töötand..

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
            miks ta ei peaks töötama.paljudes muusikakeskustest kasutatakse sarnast lahendust.(ainult et tublisti lihtsustatud varianti)

ma ei tahagi et see lihtsustatud oleks ( 2 takistit ja 3 kondensaatorit..) proovin järjest keerulisemaid skeeme kokku panna selles kogu asja point aga nätuke nadi on siis kui tulemust on null st. ei tööta.......

Comment

kas sul +-40V toide olemas? Soovitaksin kõigepealt korralik toide osta või teha , et siis hea katsetada. Mina igatahes küll ususn, et see skeem töötab aga selle mute/stand-by skeemijupi jätaksin mina küll esialgu välja.

Comment

Esmalt postitatud virx5 poolt
                kas sul +-40V toide olemas? Soovitaksin kõigepealt korralik toide osta või teha , et siis hea katsetada. Mina igatahes küll ususn, et see skeem töötab aga selle mute/stand-by skeemijupi jätaksin mina küll esialgu välja.
                trahvoks kasutan vanast värvitelerit välja võetud "TC-250" (loomulikult ümbermähitud juba ) või siis teine variant on kunagi muusika keskuse seest võetud philipsi trahvo millel nätuke teised pinged aga sellegipoolest ma arvan, et kui nätuke ümberkorraldust seal teha, saab väga hea tulemuse

kui see tc-250 lahjaks jääb siis pean selle philipsi transformaatori kallale minema (philipsi musakeskuses oli STK4050)

*P.S ! plaanis on teha selline 2.1 võim mis ei jääks hätta kahe S90 ga ja ühe Subwoorfiga ( bassika jaoks tuleb teha see sillatud variant TDA7294-ga)

Comment

kui sa oled selle ise kokku pannud varem siis ma usun ,et töötab...aga kui ei siis ple mõtet tühja loba ajada tegin nätuke aega tagasi STK 456 mikroskeemi peal võimendi ka mingi datasheedi järgi..huiat tööle hakkas ....võibolla oli mingi kräpp allikas siis
                  Sellepärast küsingi seekord, et kas keegi on selle kokku varem pannud
                  Küsiks vastu, milleks sarnast skeemi kokku panna? See erijuhus peaks ikka väga eriline olema,et oleks põhjust seda skeemi kokku panna, pealegi sinu väheste kogemustega.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Esmalt postitatud Jyrka poolt
                    Küsiks vastu, milleks sarnast skeemi kokku panna? See erijuhus peaks ikka väga eriline olema,et oleks põhjust seda skeemi kokku panna, pealegi sinu väheste kogemustega.

Mis teha kui näpud sügelevad tahaks midagi enamat teha kui need pisikesed võimud "10W" "20W" ja stereo "30W" võimud juba tehtud,,,,lähen järjest suuremate kallale..

PS. kust sa seda võtad et mul vähe kogemusi?...see ,et ma siis foormus nii vähe postitusi olen postitand ? NIMELT MA ESITASIN KÜSIMUSE KAS KEEGI ON SEDA VAREM KOKKU PANNUD VÕI EI ? mis selles küsimuses nii rasket on ? kui oled kokku pannud ja just selle sekeemi järgi siis on 2 vastust "jah" või "ei" ,,,kui jah siis oleks hea ka väike kirjeldus kuidas muusika helipilt oli? KUI EI OLE SELLE "High Efficiency..." skeemiga kokkupuuteid olnud siis PALUN ÄRA aja tühja loba

tänan tähelepanu eest

***-loodan et keegi ei solvunud

Comment

Mina ei loe postitusi vaid postituse sisu, kui sul oleks kogemusi siis poleks vähemalt sellises vormis küsimust esitanud ja ega kivivõimude kokkuklopsimine veel erilist kogemust anna, rutiinne tegevus ainult. Kogemused ja teadmised tulevad siis kui mõne transvõimu korralikult käima ajad.

Comment

Mina ei loe postitusi vaid postituse sisu, kui sul oleks kogemusi siis poleks vähemalt sellises vormis küsimust esitanud ja ega kivivõimude kokkuklopsimine veel erilist kogemust anna, rutiinne tegevus ainult. Kogemused ja teadmised tulevad siis kui mõne transvõimu korralikult käima ajad.

no nii mul plaanis oligi...kui selle tööle saan hakkan transistoritega mässama. ja ma tahan teada lihtsalt kas keegi on sellise skeemiga tda7294 tööle proovinud panna ja milline on lõpptulemus ?

Comment

no nii mul plaanis oligi...kui selle tööle saan hakkan transistoritega mässama. ja ma tahan teada lihtsalt kas keegi on sellise skeemiga tda7294 tööle proovinud panna ja milline on lõpptulemus ?
                          Kordan veelkord, sellise võimu tegemisel puudub mõte, seetõttu sulle soodsat vastust ei tule. Selle tegemisel oleks soovitav omada transvõimu kogemusi.

Comment

Kordan veelkord, sellise võimu tegemisel puudub mõte, seetõttu sulle soodsat vastust ei tule. Selle tegemisel oleks soovitav omada transvõimu kogemusi.
                            Miks ei ole? Kui mees tahab ehitada, las ehitab.. Jyrka, Sa nagu hr. Kuus, et kui küsisin mõnda skeemi, too ütles kohe, et sul pole mõtet seda ehitada, niikuinii ei tule välja..

Comment

Esmalt postitatud Lex2040 poolt
                              Miks ei ole? Kui mees tahab ehitada, las ehitab.. Jyrka, Sa nagu hr. Kuus, et kui küsisin mõnda skeemi, too ütles kohe, et sul pole mõtet seda ehitada, niikuinii ei tule välja..
                              Ma ei ole öelnud, et ei tule välja, lihtsalt investeerida mõttetusse projekti on mõttetu, aga kui mees tahab, siis las teeb.
                              Mul sarnane projekt ootab vaba aega, muidugi mitte selle kiviga, seetõttu kujutan ette kuidas seda korralikult teha, aga korralikult sa seda veel valmis ei tee. Näiteks pole sul toitest aimugi kui arvad, et äkki TC-250 ära ei toida, mul
                              trafo hulga lahjem planeeritud.

Comment

Working...
                              X