Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

    Esmalt postitatud served poolt
    Mina ütleks nii palju, et ülal postitaja idee on antud juhul 1 parimaid ja lihtsamaid. Mul on palju sõpru kellel on 4.1 arvutikõlarid rolleritesse ehitatud. Vool tuleb akult ja ongi kõik, paned pleieri juhtme otsa rippuma ja kõik töötab efektiivselt. Kui need tavalised arvutikõlarid jäävad nõrgaks, siis osta tugevamad. Näiteks on 4.1 kõlareid millel on kesksagedus kastides sees 2 elementi, ja need mängivad juba päris viisakalt. Sa pead ainult kohandama toite, sest originaalis tarbivad nad 220V, võtad toiteka vahelt ja piisab vist.
    Ma mõtlesin sellele variandile aga ma ei jaga, kuidas saab selle 220V tite eemaldada, ja siis see hakkaba 12V pealt mängima. On mingi lisaseade vms selle jaoks?

    Comment


      #32
      Re: Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

      toitekas tavaliselt lihtsalt teeb 230VAC 12VDC'ks. võibolla teeb rohkemaks, võibolla vähemaks, see sõiltub juba makist/võimust. Uuri sisemust . Paljudel makkidel on taga ka patareide koht. Need töötavad veel kindlamalt ka aku pealt väga ilusasti.

      Comment


        #33
        Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

        Arvutikõlaritel on sees toiteplokk mis teeb 220V -> 12V See on järele uuritud asi. Sõbraga sai ühed kõlarid ümber tehtud, ainult need olid vähem võimsad ja töö pinge oli 9-12V. Põhimõtteliselt saad sa asja nii uurida, et osatd need kõlarid ära, võtad lahti. Ühtegi vooluahelat ei katkesta, sest muidu sa ei saa õiget tulemust kui hakkad toiteka väljund pinget mõõtma. Ja siis toiteploki väljundist mõõdad pinge. Samuti saad ka mõõta traffo väljundi ära jne. Eks seal pead juba ise vaatama, ma pole 4.1 kõlarit lammutanud, aga idee peaks neil kõigil sarnane olema. Edasi on juba lihtne ju.

        Comment


          #34
          Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

          Kui su soov on ATV -ga sõta ja mussi nautida osta lihtsalt omale mingist pornotuuningu post 2x300w tagaakna peale käiv kast ( 500eeki) ja sinna sisse mingi 1k maksev mp3 auto stereo ! ATV-l on sul vist aku 7AH pead ehk ühe sama suguse juurde pane ma see ka 250eeki , siis veel ostad mingi pistiku ja pesa mida ei saa valetpidi ühendada (igaksjuhuks, kogu aeg kaine ju ka pole rannas!) ja antenni 100eeki ja töötab Kui 2*15w ei piisa äkki leiad sillatava mp3mängia, 4 kanalit üheks ühendada (ise pole mingi elektroonik, aga tuttav paranduses rääkis sellisest võimalusest Pioneeridel, ise sellesse ei osu. ATV-l genekas ka suht nõrk ja see regulaator mis võib maha põleda üle 5A eriti vist ei anna. Nii et ära üle pinguta oma nautimisega!
          NP: Sigaretisüütajal olen mitmetel autodel näinud 20-30A kaitset tehasepoolt, automakid sinna 10-15A kanti!

          Comment


            #35
            Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

            kas seega võib igga mingi näru helisüsteem isigareti süütajale ehitada?

            Comment


              #36
              Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

              kindluse mõttes ära tsuska sinna asju, mis pole sinna tsuskamiseks tehtud, lihtsalt igaks juhuks, kui kindlalt ei tea, mis juhtuda võib.
              Condemn the hive.

              Comment


                #37
                Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

                suurim süsteem mis sinna ühendada kõlbab,on tavaline cd pleier.teed või ostad 12/3V stabilisaatori ja tunned asjast rõõmu.

                Comment


                  #38
                  Vs: muusikaprojekt auto sigaretisüütesse

                  sigareti süütaja taga on 20A kaitse, sest selle kaitsme otsas on tihti veel mõned tarbijad. kaabeldus ja pesa ühendus ei ole vahel isegi 10A kõlbulised. süütaja ise saab ühenduse kahe vedruklemmiga, mis haaravad küttekeha külgedelt - sellest saab 10A kätte. tavaline sigaretisüütaja pistik saab + ühenduse alla ruutmillimeetrise punkti kaudu ja pistikus sees kulgeb see ühendus edasi 0.4...0.8 ruutmillise kaabli või vedru!!! kaudu. arvestades, et tänapäeval on kogu kinnitus plastiku peal, siis kujuta ette, mis temperatuur võib nendes punktides tekkida, kui üritad nendest püsivalt läbi pumbata üle 10A voolu. OT: ohutum ja lihtsam on auto kuskil liivases paigas ise põlema panna, loomulikult ise enne autost väljudes
                  vene ajal olid autodes lisaks veel seinapistiku sarnased moodustised, mis olid kuumuskindlast materjalist ja palju parema kontaktiga, kui sigarisüütaja ja minu mäletamist mööda ei tohtinud neisse isegi mitte 10A ühendada. kasutuses olid nad peamiselt kandelambi toiteks
                  edit: ära leiuta ise sellesse roppu pesasse miskit, mis teoreetiliselt võtab üle 5A voolu. siis on kindel, et sa 10A ei ületa ja suure tõenäosusega jääb auto maha põlematta
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

                  Comment

                  Working...
                  X