Skeem pärit siis tda2040 datasheedist ja küsimus on selline, et kuigi seal on kirjas with SPLIT power supply, kas mitte ei ole skeem single? (Võimalik, et ma olen ka loll, palun seda mitte ette heita, muidu ma kurvastan)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
tda2040 toide
Collapse
X
-
Vs: tda2040 toide
Loogikat natuke on antud aga kainet mõistust, vat seda hetkel pole. Sellepärast olgu ka kohe küsitud, et kas see skeem on õige ja töökorras, lihtsalt pealkiri on eksikombel vale pandud või on joonis täpselt sama väär nagu with split power supply. ehk siis lühidalt ja konkreetselt, will it work when i build it propely just as the schematic says?Condemn the hive.
Comment
-
Jup, väga hästi töötab single supply selle skeemi järgi. Nii et kes tahab sama kivi kasutada ja teha single supply, see tähendab ühepolaarsel toitel, siis võib seda skeemi julgesti usaldada. Kivi kohta ma kah midagi paha ei ütleks. Toiteks on 14Ah 12V väike aku ja helipoissi on vaja ühe isetehtud umbes 30Wrms kõlarile. Kuna eesmärgiks ei olnud saada nii kõva mütakat kui vähegi tuleb, või siis lasta kõik nii plärisema kui saab, siis ma ütleks et kui ma selle võimuga isegi 12w välja pigistan, siis on sellest maa ja ilm. Ei olnud ju vaja sellega diskot teha, vaid asja mõte oli üks kaasaskantav imekast teha.Condemn the hive.
Comment
-
Esmalt postitatud ainpaasalu pooltsiis ma ütleks et kui ma selle võimuga isegi 12w välja pigistan,
13,2V/2=6,6; 6,6x0,7=4,6; 4,6x4,6=21; 21/4=5,3W saad sel juhul kui võimus ei oleks kadusi(ideaalvõimendi), reaalselt ehk 4W. Füüsika karm tegelikkus.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
Comment