Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Knight Rider´i mehed, lahake siin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Knight Rider´i mehed, lahake siin

Lahake oma KR teemat siin .Mõnigi on autole KITTi sümboolikat külge pistnud. Sellest ajendatuna panen siia tagasihoidliku lingikogu KR meestele

http://www.juhaterho.fi/drawings/kitt/ jutt armatuuridest

http://www.youtube.com/profile_videos?user=2shaneHunter siin on meil näha isearetatud toimiv Voice Box. Erinevad videod.

http://www.youtube.com/user/wombatppc see mees on ehitanud valmis minu arust kõige parema replica ever. Väga muljetavaldav.

http://knightregistries.com/forums/i...prev_next=next see sammune voice boxi arutelu välismaises foorumis

http://deddysuyanto.files.wordpress....kitt16led1.gif veel üks skännertule skeem

http://www.youtube.com/watch?v=Sh7Hqm-yPBk surveillance mode.

http://www.knightrideronline.com/ informatiivne sait+ulatuslik foorum

http://www.knightregistries.com/ kõigest KR kohta.

Tean, et haige hobi, aga vähemalt on huvitav. Eletroonika ja kõik sellega seonduv ennegi huvitanud, aga ei leidnud seda õiget konksu kus kohast pihta hakata. Septembris alustan väkest viisi auto elektroonika aretamisega. Aretamist alustan ikka niiviisi, et panen jälle paar tonni magama ja ostan korralikumad tööriistad

Keda needsammused vidinad huvitavad, siis need saavad siin teemas lahendada.

Vs: Knight Rider´i mehed, lahake siin

Külge võid pista, aga põleda (vilkuda) nad ei tohi liikluses.
    Eks kõike teed omal vastutusel.
    Sellega on teema ammendatud.

Comment

Alustage parem autost Ühes osas sõitis KITT kurvilisel mägiteel 400kmh. On mille poole püüelda. Seniks hankige endal Firebird + kahe turboga SBC ja edasi on kukepea.
      Ainult et rooli ei maksa lõigata, sõita on kole raske sellise hantliga.

Comment

Selleks, et ehitada ei ole vaja trans ami. KITT ei ole auto. Minu projekt on igati magus, mahe ja sobiv KITTile. keret, veermiku, mootorit on ikka elu lihtne kokku laduda ja modida nii kus hing ihaldab, aga need tulede värgid, digi spidomeetrid, tahhod jne käivad küll õrnalt üle mõistuse.

Viskan veel ühe lingi http://babelfish.altavista.com/babel...tt%2fkitt.html kalakese tõlgitud jaapani keelne leht. Tüüp on ikka eriline geenius ja aretaja. Tubli leht neile, kes midagi aretada tahavad.

Noored "rohelised" elektroonikud: kas teil midagi eestikeelset head interneti lugemiseks on välja otsitud? Põhitõed õpitud ja ei jõua sügist oodata, esimesi disaine ellu viia.

Comment

Esmalt postitatud riddick poolt
          Selleks, et ehitada ei ole vaja trans ami. KITT ei ole auto. Minu projekt on igati magus, mahe ja sobiv KITTile. keret, veermiku, mootorit on ikka elu lihtne kokku laduda ja modida nii kus hing ihaldab, aga need tulede värgid, digi spidomeetrid, tahhod jne käivad küll õrnalt üle mõistuse.
          loe ladaklubi turboteema läbi ja siis räägime edasi, mis lihtne on ja mis mitte. küsi Kuriksi, Vitsuti vms sellise mehe käest ka järgi, kui muidu ei usu. keera kasvõi alustuseks mosse mootorist(üks odavamaid ja samas normaalse potensiaaliga) üle 100hj välja(ilma nitrota), siis ma usun, et sinu jaoks ei ole see tehniline teema üle pea, mis veel ei tähenda, et see lihtne oleks
          need kellad, viled ja pling-pling ei anna peale välimuse autole midagi juurde ja muude auto detailidega võrreldes maksavad vähe ja on ka suht lihtne ehitada.
          http://www.modelcar.ee/rcch/ on kirjutatud natuke mudelite seadistamisest. eesti keeles ja suht puust ja punaselt selgeks tehtud. nüüd mõtle sellele, et päris autol on neid seadeid võimalik veel rohkem muuta...
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Nagu ma ütlesin, ei valmista tehniline pool mulle erilist peavalu. Jah see on keeruline ja suht kallis, kuid loogiline ja ma olen enda arust juba tükk aega antud teemaga hobikorras tegelenud. Peale selle ma ei otsi kellegi tunnustust, milleks on mulle seda vaja? Ma ei ehita siin kiirendusautot ja ma ei ela autode nimel, see on lihtsalt minu hobi. Me kõik teame, et "Bling" on minekule kahjulik, kuid kes oleks huvitatud igapäevasõitudest autos millel puuduvad polstrid, istmed, audio/video jne aga samas veerandmiili 10 sekiga läbib?

Teema on siiski tehtud neile kes innustatult KRist üritavad midagi uhkemat silmale vaadata teha. Ja ma arvan, et kui esimese vasika lihtsama süsteeminäol valmis saan on siin huvilisi nii mõnigi.
            Lugupidamisega.

Comment

Ei kommentaari

Comment

Et Knight Rideri moodi kihutada pole vaja üldse heppasid. On vaja 15 freimi sekis üles filmida ja 30 fps iga maha mängida. Turbo boosti jaoks on ramp vaja ehitada.
                Simpel.

Striitreisi link on lahe, kohe hea tuju andis. Eriti see Moskvitsh.

EDIT.
                Loomulikult edu, see kuidas nö KITT südame kiiremini lööma paneb näitab kohe kus keegi 80 ndatel elas. (Kes nägi siis Soome Tvd)
                BTW sul TransAm olemas?
                viimati muutis kasutaja Matis; 05 August 2007, 20:56.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

Mina teeks Staar treki stiilis pagasnikusse lampvõim, kiiruse ja muude asjade jaoks kasutan neid osutiga indikaatoreid, armatuurlaud tuleb nagu T-40A (T-40A on traktor). Autona kasutan muidugi midagi Wolga taolist, sisse söödaks vesinikku ja vedelat hapnikku, rattad võtaks ehk ültse alt ära seadistaks ehk mingisugused turbiinid või raketid alla. TISAINIST-- auto värviks valgeks, salongi värviks heleroheliseks ja sumpaks paneks selle mis on Jaavalgi on . ELEKTROONIKAST-- katuse teeks elektriliseks avanevad automaatselt, ütled saagu valgus ja armatuurlaua alt kostab seksika naise hääl ja ütleb saagu valgus ja samal ajal avab katuse. Oijah palju asju on veel rääkimata, pikaks läheb see jutt mul. Aga vaja õpida ja õpida ja veel kord õpida, küll siis teeks. Aga noh JÕUDUTÖÖLE mis mul muud õelda om. Hea on kui teeksid Eesti Nokia.
                  Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Ääremärkusena mainiks et sõna "disain" kirjutatakse seni veel "d"-tähega alguses...
                    Edu autodele kellade/vilede disainimisel!
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                      Aga vaja õpida ja õpida ja veel kord õpida
                      Selle jutu eest tuleb kiitust avaldada!

Volodja Punaselt Väljakult.

Comment

Rauno K või kes iganes. Ma arvan, et ei ole mõtet nii sarkastiline olla. Las inimesed (eelkõige noored) aretavad ja proovivad ja rakendavad ennast kuhugi mujale, kui varastamisele, alkoholismile jne. Minul ei ole Trans Am´i, kuid KITT´ile igati vääriline masin vahemikust 69-73. Väga lihtsad põhjused miks nii: Trans Amile on kõik KR nänn müüa, mis muidugi maksab kõva kopika. Nii palju veel võtta kahjuks ei ole. Toogem näide - Eagle rool 7K. Teine põhjus - mulle meeldib ise aretada ja disainida... igav on lihtsalt valmisasju külge laduda. Kindlasti ma teen kunagi ka replica...

Comment

Kevadepoole ehitasin KR skännertule, kuid mitte generaatori ja loenduri baasil, vaid emittersidestuses monovibraatoritest ( ühes õppeaines oli tarvis esitada kodutöö vabalt valitud huvitaval teemal).
                          Valguse ,,liikumissuuna" muutmine on küll tülikam ning jootmist rohkem, see-eest tekib võimalus põletada mitut tuld korraga, valida ,,tule liikumiskiirus" tabloo eri osades jms.
                          Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Skeemi mõtlesid ikka ise välja jah? See Sinu variant on väga vinge. Ma üritan alguses lihtsalt tavalise teha: algul lööb kõik tuled põlema ja siis "fadega" edasi tagasi jooksma. Üritan ikka juurde õppida, kuidas mis käib ja neid skeeme lugema õppida. Paari nädalapärast on aega rohkem käes ja alustan tutvust elektroonikaga minnes poodi käepäraseid vahendeid ostma

Comment

No herr "RaunoK" juttu ei maksa kellelgi tõsiselt võtta.
                              Muidu tore kui inimesel on asja vastu huvi ja aega tegeleda.
                              Endal on haiglane huvi tekkinud, mõne vana iidse auto nagu: Pobeda, Moskvitš 401 või siis sellise vana inglise auto vastu. Peaks olema terava ninaga, ümmarguste tuledega, võimalikult väikeste süngete akendega ja musta värvi. Kiirus ja muud näitajad pole olulised. Huvitab arhailine välimus.

Comment

Working...
                              X