Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Suured tänud,saingi ära teada. Küsiks veel nende jalgade tähenduste kohta,
on sellised asjad nagu:
22. RIPPLE Bias stability Vcc/2
18. PVcc2 Vcc
14. INVcc Vcc
6. PVcc1 Vcc
et mida need Vcc'd seal otsas tähendavad, need cc'd on muidu suht väikselt seal all ääres.
veel selline asi ka et kuna see kivi on nagu 14x4w nom. siis kas mingit sellist võimalus pole et sillata?
ma nagu teen arvuti sisse selle võimu, sinna esipaneelile eraldi süsteemi supaka jaoks, ärge mõtekuse kohta küsige, aga kuna ma kõiki nelja kanalit nkn ei kasuta siis oleks ehk võimalus sillata vms
nii...lugu on järgmine, neisse pv ja inv jms värkidesse panin voolu 12v, siis ühendasin muud juhtmed ka ja no mingit häält hakkas tegema, aga üks probleem on,vaat kui tuleb kuskilt arvutist vms see juhe,siis seal on ühe sisendi jaoks kaks juhet, üks on siis signaal ja teine on siis mass, aga kuhu ma selle massi panen? Võimendi massi või lihtsalt vean arvutist uue massi?
ma proovisin nii et vedasin võimule eraldi massi arvutist ja siis ka selle sisendi massi, et mõlemaga oli sama moodi, krõbiseb ja häält teeb natukene siis kui on põhja keeratud, et võim per**es?
võimendi otsadest jäid üle standby control ja mute, mutet mul vaja pole aga mis see standby control on?
Aidake
2/6/14/18 otstele tuleb toitepinge
22 jala on kondensaator,sinna tekib pinge ise
sõna mass jääb arusaamatuks.arvatavasti mõtlesid üldjuhet(GND)
üldjuhtmesse lähevad 4/8/16/20/12 jalad.
signaal antakse sisendi ja üldjuhtme vahele.ehk siis juhtme varjestus läheb üldjuhtmesse
toitepinge on nüüd olemas, massi all ma mõtlesin tõesti GND juhet,need mainitud jalad saavad kõik oma maanduse/massi/GND kätte,
viimane asi jäi selgusetuks,
nii, arvutist tulevad punane ja must juhe(sinna peaks kõlar siis otsa käima), punase panen siis võimendi sisendisse, aga ei saanud ikka aru kuhu ma musta panen?
kas selle musta panen üldjuhtmesse(GND) ja vean arvutilt veel eraldi massi, või lihtsalt need kaks ühendan või misasja, ühtegi moodi tööle ta ei hakanud, ehk oleks msnis mõtekas arutada seda asja,siis hea kohe testida ja mainida,siin oota kuni vastatakse jms
kui nõus siis minu msni saad profiilist
sa oskad lihtsa asja nii keeruliseks ajada,et siga ka pärast ei söö.
loodetavasti võtsid sa signaali arvutist ikka standartse pulkpistikuga?pistik koosneb kolmest osast-tipp,see on esimese kanali signaalijuhe.
järmine rõngas-see on teise kanali signaalijuhe.
ülejäänud pulk-see on signaali üldjuhe.selle külge ühendatakse juhtmete varjestused.(kui kasutad varjestamata juhet,siis üks soon üldjuhtmesse,teine signaaliotsale)
võimendi poole peal läheb signaalijuhe võimendi sisendisse.varjestussoon(või lihtsalt teine soon)võimendi üldjuhtmesse.
anna andeks,lihtsamalt enam seletada ei oska.
juhul kui sa kasutad liiga pikki signaalijuhtmeid,siis võib põrin sisse tulla.sel juhul võid proovida arvuti korpuse ühendamist võimendi üldjuhtmega.see on hädaabinõu,ja seda kasuta ainult äärmisel vajadusel.pigem vähenda võimendis igasuguste juhtmete pikkust.
kui ikka selle peale lähed,siis isoleeri oma võimendi korpus,sest mõningatel tingimustel võid sealt elektrilöögi saada.
okei,kui juba selle juurde jõudsime et arvuti juures otsik siis ma räägin ilusti ära, olid mul vanad arvutikõlarid, sealt seest võtsin selle võimu osa koos selle volume nupu ja krempliga, ühesõnaga see kuhu läheb sisend ja väljund kõlaritesse,
kuna see asi on jõhkralt lahja,mingi 2x2w ehk, siis tahan panna automaki võimu järgi, sai küll veits lahja võim aga olku,ehk siis, kõlarite orig võimu tuleb arvutist + ja -,sisendi juhtmele otsa pandud see din otsik ja nüüd nende juhtmete otsa mis peaksid kõlaritesse minema,tahan ma hoopis seda automaki võimu panna...sellele võimule võtsin arvutist + ja -, sisend tuleb arvutikõlarite võimust, 2 juhet (ühe kõlari jagu)
ja nüüd ongi et kuhu need kaks juhet lähevad, üks(punane ilmselt) läheb automaki võimu sisendisse ja teine läheb kuhu?
Comment