Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Stk4191ii

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Stk4191ii

Ma mõtles ehitada seda, ma olen koolis õppind jootma ja kodus ka joote jaam olemas nii et sellega probleemi ei tule, aga ma ei oska komponentidest nimekirja teha millega poodi minna. Ma eile püüdsim mindagi teha, aga ma jäin toppama takistite juures(teisteni polnud jõdnuki), et siin on vis eeldatavalt ainult oomid kirjas, et mitme W'seid ma peaks ostama, siis ja vb oleks lihtsam kui keegi teine teeks listi või siis mõni kokkuvõtlik abistav link??? Et abi palun...

Vs: Stk4191ii

esimeseks projektiks tda 2030 ei taha proovida?

võta skeem näppu ja ELFAsse. Küll nemad aitavad.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Võibolla tõesti on see skeem esimeseks projektiks keeruline selliseljuhul kui kui pole skeemiplaadi joonist asjale antud ja see tuleb ise välja mõelda, siis võib ka eksimuste arv kasvada. Kiire skeemi ülevaatuse käigus tundub, et 1W või 2W takistit võiks kasutada RC ahelas (kõlari väljundahelas, kondensaatoriga jadamisi). Ülejäänud takistid skeemis peaksid olema veerandvatised ehk 1/4W.

Comment

Tegelt ma olen teinud juba mingit multivibraatorit ja vilkuvaid tulesid, et päris esimene tõõ ei oleks. Aga tahask ise enne jupid teada saada muidu nagu ei tea kui palju raha läheb ju.

Comment

No tule taevas autta!

Kui selle STK plaadi joonist ei leia on küll miskit mäda- on näiteks olemas niisugune koht- www.digchip.com, tarvis vaid kasutajaks registreeruda!Ilmselt on sellestki vähe kasu, siis on niisugune märgusõna kui:

*plaadi joonise leidmisel on abiks teiste samasuguse põhimõtteskeemiga STK skeemide näidisplaadid, mida otsing stk41 annab piisavalt-vahest on tarvis vaid elementide nominaale muuta (ise otsida ei viitsi kuid tundub, et see on sama põhimõtteskeemiga kui stk4151II, kui on siis sobib stk4181 plaadijoonis, mis on täitsa olemas.
          Ja kui nüüd mõni tarkur kukub kisama, et näidisplaadid on kehva valik siis nende juttu ei maksaks nii väga uskuda-mina olen mõtelnud ka, et hiljem muudan kui asi töötab kuid muutmiseks ei ole vajadust, st. põhjust olnud, parimad ja lollikindlamad, ehk isegi kuulikindlad on just STK kivid.
          Ise soovitan proovida.

Comment

Kui nüüd aus olla, siis STK klotsid tahavad head trükkplaadi planeeringut.Iseenesest on head klotsid(ikkagi Sanyo).Jahutuse poolepealt on radiaatori valik pisut keeruline(kontaktpind peab oleam sile) ning kinnituspoltide pingutamisel tuleb olla ettevaatlik!Mooduli ja plastkesta vaheline liimliides on kerge purunema!Ideaalsed kasutamiseks juhul kui on tarvis avarat dünaamikat(toitepinged suhteliselt kõrged).Kuna need klotsid on suhteliselt kallid, siis soovitan neid kasutada kui on rohkem skeemitehnilisi kogemusi.Alustuseks oleks paras proovida nt. TDA2050V klotsi.Odav, töökindel, hea helikvaliteediga ning omab juba siseselt temperatuuri-, ülekoormuse- ning lühisekaitset.Võin pakkuda selle klotsi trükkplaadi skeemi, kui huvi on...

PS. STK klotsidel tüübitähise järgi olevad"tähed" on tegelikult rooma numbrid 1...10(I...X).Need näitavad sisearhitektuurilisi iseärasusi tüüpskeemi suhtes.
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Hm on veel olemas ka XI-seega siis 11, näiteks on niisugune STK4044XI klots, see siis monoklots 100W-ne. Seda on võimalik saada 100 raha eest-ei ole nagu kallis, 4191 on hoopistükis odavam ju .

Comment

Working...
              X