Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Käesoojendused tsikklile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Käesoojendused tsikklile

Tevalost küsisin selliseid lüliteid, öeldi, et neid euleb poodi harva ja sisi ostetakse ka kõik ära. Ma ikka püüdsin rääkida, et tellige siis rohkem neid ning kaupa tuuakse poodi anyway iga päev. Siis seletas seal midagi ning rääkis maast ja ilmast. Mingi uus jorss oli sinna leti taha ka sattunud ning see ajas suht pasa keema. Ostsin juba vajaliku kraami ära. Takisti saan ka varsti kätte ja pmst mul kogu süsteem juba ehiotatud välja. Aga selle jadaühenduse korral ühendaksid siis nii, et kätesoojendused on paraleelis ning pöida ning 2 kätesoojendust jadas?

Comment

2 kuud juba ehitad, varsti tuleb suvi. Bimetalli peale pole mõelnud ???

Comment

ma olen mõelnud ja otsinud aga kuna mul juba skeem pmst valmis siis hetkel ei muuda enam. Olen niigi oma 10 klassi kohta klassikaaslastest ülepea aga ikka pole see piisav. Elekter on huvitav aga samas sisaldab palju nüansse ja komponentide tundmist.

Comment

kui paned käte soojendused paralleeli ja see komplekt pöidla soojendusega jadasse, siis see pöidla oma läheb päris soojaks, aga käte omad hea, kui leigeks saad. pigem pane pöidla oma ühe käe omaga paralleeli(selle käe omaga, kumb võiks jahedam olla) ja siis see jadasse teise käes soojendusega.
          variant oleks ka max asendis on kõik paralleelselt ja low asendis käe omad jadas pöidla oma otse toites või siis üldse väljas. see viimane variant eeldab lülitilt rohkem kontakte
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
          X