Kui kellelgi juhtub subj. resiiveri skeem/service manual olema, siis oleksin vääga tänulik.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Technics SA-AX540
Collapse
X
-
Küsi AA-teenindusest.Endal ka aint kahjuks samane ressiver ilma skeemitaMSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
-
Äkki oskad siis hoopis nõu anda, AA-teeninduses küsitakse hirmsat raha selle eest ilmselt...
Aga mure selline, et ilmselt oled isegi tähele pannud, et see resiiver läheb meeletult kuumaks töötades, vendikas hakkab tööle alles siis kui volüüm poole peal. Kuna ma tahaks aga resiiveri peal cd-decki hoida, siis mõtlesin vendika kogu aeg tööle panna, selle väikse pealmise õhuvahega kuumeneb ta veel rohkem ja cd mängija on ka ilgelt kuum seetõttu...
Üks võimalus on muidugi vendikale mingi eraldi toide välja mõelda, aga siis rakendub ülekoormuskaitse sel ajal, kui vendikas peaks tööle hakkama. Vendika asemele võiks muidugi proovida takisti panna, äkki petab ära, aga...skeemi pealt oleks uurinud, kuidas see vendika lülitamine tegelikult toimub ja äkki saab seda lülitumise taset miskitmoodi muuta.Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
Kui aus olla siis seisab CD mul seal peal koguaeg ja ei saa nagu midagi kurta.Minuarust on see kuumus enamvähem normaalne mis seal eraldu.Ma räägin.vanas elukohas oli klaas kõrgem technisci võim pluss CD ning omakorda SAT ressiver.Vot see oli alles küttepatarei aga asi on toiminud seal juba 3 aastat ja halligi pole juhutnud.Arvatavasti toimib vendi lülimine kas siis mingil teatud võimsusel või siis termoga ... pole ise ka eriti skeemi uurinud.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
Comment