Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Võimendi skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi skeem

Oleks vaja mobiilile (sony ericsson K810i ) külge pandud valjuhääldile (peaks olema http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=30-204-68 ja http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=30-201-46
    võimendit.
    Leidsin ühe skeemi aga ei tea kas see sobib, kumb valjuhääldi sobib(oleks parem kui see must, sest see mul juba karbi küljes) ja kui sobib siis mis komponendid seal on ja palju see kokku tuleb (mõtlen komponendid ainult)?
    Muidu selle mustaga kuuleb vaikses toas max meetri kauguselt ilusat juttu võimendita.

Vs: Võimendi skeem

tahad moblale K810i lihtsalt mingeid Aktiiv kõlareid tekitada? kõige lihtsam oleks sul osta sonyericsoni originaal kõlarid mis käivad otse masina taha.

või siis osta näiteks usb toitega arvuti kõlarid ja nendle 4x1,5V patakat toiteks. selljuhul oleks eelarve umbes 100eek.
    Pluss on massis ja kõik on sassis

Comment

Võimendi skeem

Ma tean jah neid originaalkõlle...tahaks lihtsalt ise midagi valmis meisterdada.
      Vaatan siis äkki kellegil on neid kõlle, kui ei ole siis ostan endale. Aga muidu ikka tahaks teada kas see võim on piisav.

Plaan on muidu selline, et mobla käib püsti karbi kaane sees olevasse originaalotsa (nagu need alusedki, mis mobladele ja ipodidele müügil on), see edasi valjukasse ja kõrvaklappidesse, mille vahele panin lüliti. kõrvaklapid töötavad hästi aga valjukas liiga vaikselt.
      viimati muutis kasutaja katkine5; 02 March 2008, 17:44.

Comment

Need elemendid, mis su linkidel asetsesid, et kergelt kakad ja ma ei näe mõtet 0,25w kõlarile võimu tegemist. Osta siis juba tiba kallimad(suuremad.võimsamad.tundlikumad) elemendid ja siis neile mingi väikene 2-5w võim. Siis on kindel, et midagi ka reaalselt kuulda on. Ja kui see liiga keeruline/kallis, siis on tõesti kõige mõtekam osta kusagilt arvuti kõlarid ja neid aretada.

Kõige mõistlikum on osta tehase poolt välja mõeldud lahendus. On kindel, et telefon jääb terveks ja muusika pääseb välja.
        Condemn the hive.

Comment

Okei, aitäh abi eest

Comment

Muide ma avastasin, et see must kõll on võetud arvutikõllidest...otsisin ümbrise üles ja avastasin, et seal on mingisugune võim olemas...ühendasin taha, panin 9v taha ja töötas hästi. aga 1 küsimus oleks, et mul need kõllid natuke plärisevad...et seda ära hoida tuleb panna väiksem volt taha?

Comment

Tõenäoliselt aitab see küll jah või siis lihtsalt ära keera kõiki volüüme põhja. Ilmselt kõlarid ei taha niipalju vatte süüa või siis on lihtsalt odavad ja si*ad.
              Condemn the hive.

Comment

seda nad on jah...ma proovin enne väiksemat volti

Comment

Siis kui põhja keerata ei ole mingit müra...aga äkki on probleem kondekates?

Comment

Esmalt postitatud katkine poolt
                    Siis kui põhja keerata ei ole mingit müra...aga äkki on probleem kondekates?
                    Kui ragisevad ja plärisevad, proovi signaali ja sisendi vahel suuremat oomi. Siis saab ka sisendisse väiksema voldi, ja väljundisse jõuab väiksem volt ja valjukad saavad vähem vatti.
                    Erilahendused.
                    PS või mail.

Comment

Unustasin lisada, et kui nad olid veel kõik komplektis (võimendi sai voolu seinast) oli sama moodi...

Comment

siis on äkki element ise vigane. pane element kõrva jurde ja vajuta membraani keskele õrnalt näpuga, et see liikuma hakkaks. korras elemendil ei tohiks sedasi liigutades krõbinat kuulda olla
                        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

ta on samamoomdi ykskõik mis kõllidega...asi peaks ikka võimendis olema... ma teen lähiajal selle skeemi ümber (teen uutest juppidest uue võimendi) ja siis vaatan kas on sama probleem...kui on sama, siis on lihtsalt võimendi halb

Comment

Toide võib ka lahjaks jääda...

Comment

Working...
                            X