Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Konkreetse tootja seadmete elektriskeeme, on ilmselt lihtsalt kuskilt netiavarustest leida ülimalt kahtlane, küll aga võib neid saada teatud summa eest tootjatehasest endast. Kui laadur on rikkis ja garantiiaeg läbi, tuleb see siis kas ise või lasta veel mõnel teadjamal meistrimehel üle vaadata, sedame korpuse avamisest ilmselt ei pääse.
Tootja pole siiani vastanud skeemiküsimisele, kuid ma joonistasin ise lõpuosa skeemi maha, proovin ta siia vähemasti lingi näol üles ka panna. Mure ise on järgmine: peale enamiku juppide väljavehetamist tegi asi ikkagi paugu, kuigi eelnevalt sai ossiga lõpuossa tulev signaal järgi vaadatud ja see tundus ok olma. See tähendab siis et mõlemisse sisendisse tuli ilus kandiline 22kHz ja umbes 15V signaal ning kattuvust kanalitel polnud...
Enne jurakat sai veel katsetuseks jõutoiteosaga jadamisi pandud 1 kilone takk ning väljundisse sai trafo asemele ka mingi 10kilo eest aktiivtakistust, asi oli juba sellest kahtlane et see 1kilone takk läks suht kiirelt kuumaks kuigi koormust iseenesest ju ei tohiks sellisel juhul olla??. Või olen valesti aru saanud asjadest ?.... ideid mõtteid?
Skeem: http://img384.imageshack.us/img384/8219/laadijaskeemre8.jpg
Mul arvuti ei suuda seda skeemi millegipärast avada, kuigi kõik selleks vajalik tarkvara masinas olemas. Võimalik, et siiski häda minu raalis, kas keegi teine näeb seda skeemi!?
Edit: Tänud pupsik46, link oli tõesti vaja kopeerida otsinguaknasse terves tükis ja siis asi tõesti töötab!
viimati muutis kasutaja Max27; 19 March 2008, 22:41.
Mul arvuti ei suuda seda skeemi millegipärast avada, kuigi kõik selleks vajalik tarkvara masinas olemas. Võimalik, et siiski häda minu raalis, kas keegi teine näeb seda skeemi!?
ma pole küll 100% kindel, aga minu meelest oli Forex samasuguste laadijate tootja ka. väline pilt on identne, ainult värv on teine ja sang metallist. mul endises töökohas olid sellised kasutusel.
äkki on sellest infost kasu seadme skeemi leidmisel
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Comment