Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

juhtmeta klapid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pane vedru tagasi

Comment

User,kui tahad aretada,siis mul vedeleb paar paari juhtmeta kõrvaklappe.Tõsi,neid tuleb veidi remontida (tundlikkus on kehva,kipuvad sahisema).
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Kas see ongi viga ,et tundlikkus kehv? Või mis siis viga võiks olla? Tegelikult pakub huvi küll

Comment

See kehva tundlikkus on jah mingi viga.Mul oli neid "cordless" klappe rohkem,korras isendid on kõik ära müüdud,2 paari sahisevaid on järgi.Kahjuks pole mul omal aega nendega jahmerdada (remontida).Kui on huvi tõsine,siis saada priva .

Comment

oleks huvi küll aga küsimus ,et kas neid ka siis korda saab ja kuidas?

Comment

Usun küll,et saab korda.Kuid selleks tuleb asja kallal natuke pusida,mis võtab aega.Mul endal kahjuks aega maru vähe. :-/

Comment

njah ja kust mina peaks võtma mis selle krabina ära kaotab ei ole veel nii spets

Comment

aga kui sa viitsiks natuke juhatada kuidas neid korda teha siis ma ju võiks ju need soliitse summa eest endale soetada

Comment

kui kellegil on veel ideid siis palun pakkuge sest vaevalt ma viitsin neid katkiseid parandama hakata

Comment

Oki tuulasin netis ja eriti midagi ei leidnud aga kas keegi teaks kust leiaks vene juppidega sellist asja kindlasti on kusagi aga ma ei oska otsida.

Comment

Working...
                      X