Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Teler Provisionn2160T

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Teler Provisionn2160T

ka see takk on mul vahetatud.
    Seal skeemis ei ole enam midagi mida pole vahetatud va. impulsstrafo
    Olen selle telkuga nii palju vaeva näinud et ei taha jonni jätta ja ta korda teha- alles siis saan rahu ja võin ta jäätmejaama viia!

Comment

Vaatasin unise peaga UC3842B datasheedi asemel UC3842 oma. B-l on käivituspinge madalam: 7,0V - 7,6V - 8,2V. Seega on pinge täpselt piiri peal. Kui pinget on piisavalt, siis peab kivi väljundisse vähemalt hetkeks tekkima lühike sorts impulsse. Seejuures kivi voolutarve kasvab. Kui mingil põhjusel trafost tuleb kivi toiteks liiga vähe pinget (ülekoormus, lühis) või ei tule seda üldse, siis langeb pinge C321-l alla kriitilise piiri ja gene jääb uuesti seisma. Kivi voolutarve langeb, pinge C321-l kasvab ja läve ületamisel hakkab kõik otsast pihta. Aga seejuures on kuulda ka trafo tiksumist ja ossi ekraanil näeb lühikesi impulsipakette kivi väljundis. Kunagi sai ühe monitori toitega maadeldes kasutatud välist reguleeritava väljundpingega toitekat. Seejuures monitori saba seinast väljas ja ilusasti oli ossi ekraanil näha, kuidas pingega mängides sai genet seisma ja käima panna. Saab selgeks, kas on üldse lootust, et see kivi tuurid üles võtab. Ega seal kivi toites just palju juppe pole, mida süüdistada.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Sa lihtsamat teed pidi ei taha minna, pista sinna mõni 9V patarei (läbi 100 oomise taki) neil tavaliselt uuena pinge 10-11 kanti. Vaata kas siis käib.Kui oss olemas siis enne kui seina pistad vaata kas trans-i GATE peal on signaal. Tegelikkuses sa ei peagi 230 järgi lükkama, kui annad selle kivi toite 9V patareis võid sisendisse 60V ka pista, peaks sellega ka käima. Vähemalt 1 teatud seadmeid mida ma töökohas kunagi palju parandatud sain siis toimis, see sama kivike seal.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Aga kas ma R304-150k asemele võin näiteks 75k panna et pinge kivil suureneks?

Comment

võta väljatransistor välja,ja mõõda siis 7.jalal pinget

Comment

Telkul pilt ees!!!!!
              Viga oli dioodis D307.Mul olid kõik takid mõõdetud tester TL-4-ga.Skeemi sügavamalt uurides tekkis mul kahtlus et süüdi saab olla ainult D307 võtsin siis B7-26 ja oi imet -diood lekibki 460kilo-vahetasin ja kõik pinged normis!
              Suur tänu kõigile kes mind remontimisel aitasid ja eriti kreeklasele kelle abita vist oleks see telku veel kaua aega rikkis olnud niisiis teema lukku

Comment

Working...
              X