Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti toiteblokk läbi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti toiteblokk läbi

Mure siis selline et arvuti toitekas põles läbi.Star Tronic ST-400CPBA.Seal asub transistorQ3-2SD5027-ei leia kuskilt selle transi andmeid-millega saaks seda asendada ja kas kellelgi oleks selle toiteka skeemi oleksin väga tänulik...

Vs: Arvuti toiteblokk läbi

transistori läbipõlemine on üldjuhul millegi tagajärg,mitte aga põhjus.praeguste hindade koral on odavam uus plokk osta,kui vana parandada.

Comment

seal oli ka teine trans läbi lisaks 3takistit ja optron- vaja oleks teada selle transi andmeid mida palusin siiani olen suutnud kõik toiteblokid ära remontida!Aega on mul palju ja s ee ei lähe mul midagi maksma parandan lihtsalt huvi pärast ja ajaviiteks
      viimati muutis kasutaja pirnissimus; 17 October 2008, 21:50.

Comment

Ütled äkki toiteplokki võimsuse? Mul on mõned üle.
        Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

#1 ju võimsus öeldud 400W!

Comment

vabandan... ei pannud tähelegi. Aga kas on huvi?
            Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Ega mul toiteblokkidest puudust pole nagu ma eespool mainisin .Tahaks korda saada just selle konkreetse isendi!Kuid nagu ma aru saan on transistori 2SD5027 andmed riiklik saladus mida keegi avaldada ei julge-jääb ainult üle paremaid aegu ja julgemaid inimesi oodata...

Comment

Vaata, sa oled sattunud foorumisse, mille liikmetel on ligipääs kõige salajasemale infole, aga sellest pole kasu kuna sa oled uus kasutaja ja pole veel ennast tõestanud ja siis ei riski keegi seda infi sulle jagada.
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

loodetavasti saab nüüd foorumi usaldusväärsus taastatud?kas see skeem?
                  Doc1.doc

Comment

kahjuks ei ole ...vajan ainult transi2SD5027 andmeid!!!

Comment

sellel skeemil, mis mina andsin,sobiks asenduseks BUT-11
                      aga kui sa väidad,et sul on hoopiski teines keemilahendus,siis ei tea.
                      mille poolest erineb su plokk antud skeemist?

Comment

Minu skeemil puudub 3-me jalgne zeener Ja üldse on nii väikese skeemiosa põhjal raske otsustada mis on mis, kas täielikku skeemi oleks võimalik saata soovitavalt pdf formaadis või dja vu -s siis oleks võimalik ka skeemi detaile välja lugeda...

Comment

kindlasti on ta sul olemas,see on vajalik väljundpinge stabiliseerimiseks.
                          millised takistid sul läbi põlenud olid,ja millise transistori veel vahetasid?

Comment

läbi olid r14 ,q4 d7,d8 r13 q3 ja optron u1 ja r16 ja r17
                            viimati muutis kasutaja pirnissimus; 19 October 2008, 14:11.

Comment

skeemitähised võivad erineda,aga muidu peaks lk2 olev skeem sobima.tegu on ootereziimi toitega ja see käivitab pärast kogu ploki.
                              vaatasin vanu ploke,sobima peaks ka KSC5027(transistoril tähistus C5027,selle andmed on täitsa saadaval)
                              proovida võib ka BUT11,ka see peaks täitsa sobima

Comment

Working...
                              X