Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti toiteblokk läbi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti toiteblokk läbi

Vanematel on tõesti 2sc5027 ja neid on mul olemas aga võib olla on 2sd5027 siiski võimsam pead anda ei tea mõtlesin ka ise but11-ga katsetada-see ju veel törts kangem!ps. vaata ka oma mailboksi ja mida arvad!

Comment

Mul see sama seeria toiteplokk, panin ta ühte mitteniikorras (kondekad pisut punnis) toitplokiga masinasse ja tegin pool masina installi ära, ning läksin puhkusele. Puhkuselt tulles jätkasin pooleli jäänud tööd, sekundi murdosaks võttis isegi voolu sisse, aga siis kustus. Kaitse oli läbi põlenud, vahetamine ei aita, vaid tekitas täitsa kena valgusefekti. Korraks pöörles isegi ventilaator. Valguseffekt tuli kondensaatorist, kui ma näeks seda numbrit(sck 056). Igal juhul esimene, mida elektrivool läbistab suurel trükkplaadil. Kas see samane kondensaator tingis kaitse läbi mineku või mis? Miks on peamine põhjus, miks tekib ülepinge toiteplokkidel (suhteliselt koormamata masinate)?
      Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Huvitav on see et minu blokil jäi kaitse terveks,Nüüd kõik läbipõlenud detailid vahetatud kaasa arvatud 2SD5027 aga blokk tööle ei hakka ilma skeemita ei oska enam midagi teha pean ta vist nurka viskama...

Comment

Võtsin ajaviiteks nurgast välja ja leidsin veel mõned läbipõlenud dioodid 1N4148 kujuga kuid peale on kirjutatud T48 nüüd küsimus suurele ringile kas neid võib asendada 1N4148-aga või on neil teised parameetrid?

Comment

peaks sobima küll

Comment

Nüüd siis toodud mulle parandamiseks 3 toiteplokki-kõik selle aasta omad ja kõigil sama viga:q3 lühises ja kaitse läbi-kontrollimisel kõik ülejäänud osad terved kuid peale transi ja kaitsme asendamist plokk tööle ei hakka vaid lööb jälle transi ja kaitsme läbi seal peab mingi nipp olema vajan hädasti skeemi sellele isendile

Comment

Nädal tagasi paigaldasin niisuguse toiteka naabrinaise arvutisse. Siiani töötab, aga hoiatav info igatahes!
                Skeemi pead arvatavasti ise maha joonistama. Näiteid leiad siit.

Comment

No nii jõudsin siis failid läbi vaadata-kahjuks sobivat sealt ei leidnud vist liiga uus kuid tänu sellegi eest!

Comment

No heh on ikka ime inimesi küll-mida siin foorumis on tõestada vaja? Inimene küsib infot ja-tõesta enne?Millega/kellega? Ma olen teadlik juba 3-4 aastat selle foorumi olemasolust, alguses lugesin pikka aega seda niisama, siis nägin vajadust teha end kasutajaks-mida see andnud on? Ausalt vastates mitte midagi-ma ei ole saanud end TÕESTADA-ei ole saanud mitte ühtegi pilti oma loodud projektidest siia üles (Järjest enam tundub, et ei olegi mõtet-välismaa foorumites ringi vaadates, kui keegi midagi valmis teeb ja tehtut teistega kirjeldab/jagab, saab ta küsimusi, seisukohti, näpunäiteid võimalikeks parandusteks jne-ka kiitust, ELFA tehnikafoorumites aga teatud tegelased ainult ajavad p... suust välja "miks sa kasutad vene s...a" (olen kohanud seda võimudes kasutatud vene transside kohta, korduvalt, ilma omapoolsete soovitusteta), ka mina olen kasutanud eri juppe ja jõudnud ISESEISVALT järeldustele miks üks või teine asi on erinevad, mis on parem...Ausalt ütelda tegin 2000 aasta viimasel päeval plaane, et hiljemalt järgmise aasta(2001) samaks ajaks olen oma võimuehituses nii kaugel, et loodud on 2*200w, praegu olen siis jõudnud nii kaugele, et loodud on täielikult toimiv (ise projekteeritud pcb, valitud jupid jne.) 250W (4 ohm koormusel) võimendi ja töös on G.Randy Slone 500+W MOSFet, samas ei ole ma viimase 1,5 aasta jooksul kaotanud ainsatki aktiivkomponenti-viimati hoidsin jootekolvi peos eile-seda 4-5 h, ei ole just vähe?, samas oleks hea rohkemgi kuid see pole mu põhitöö kahjuks-siis kui oli, ei soovitud "asjassepühendunuid" tööle-suured ninad, kes olid TTÜ hullud spetsid, üks oli tööl enics´i nimelises sunnitöölaagris Elvas, naer tuleb peale kui mõtlen venna peale-tüübil olid kõik asjad käkitud makettplaatidele-mina näiteks ei ole kunagi seda kasutanud ja võin julgelt väita, et minu kodust seda ei leia ka, esimene mida elektroonikas tegin oli trükkplaadi söövitamine (Abo "Raadiolülitused" 2*2W võimule K553UN (minu projektis oli LM381, mille tellisin veel Tevalost). Siin kohtab küll suhtkoht tigedakstegevat kuid-no millest inimene õpib? Täna toimetasin pikalt ühes teises foorumis-www.e38.ee, kes teab see teab, seal ei ole eriti midagi tarvis millega end tõestada, samas on seal ka lolle küsimusi kuid need saavad mõistliku vastuse, oli üks pikk teema, lahmimist oli ülivähe, samas oli seal nii palju jura, et paha hakkab aga suhtumine oli hoopis teine, kui miski ei meeldinud siis üteldi viisakalt ära...-2-3 posti ehk lahmiti... EHK võtaksite ka eeskuju, TÕESTAMISHUVILISED!!!

Vabandan, et teise teemat risustan, kuid tundus, et liigne äratõus vajab väheke hurjutamist

Comment

eelmine postitaja võiks "kreeklase" ees vabandama.
                      lisaks võiks hankida endale huumorimeele, sest siinses teemas see tõestamine oli naljana mõeldud. mõne jaoks vb tiba sarkastiline, aga nali ikkagi.

vabandust OT pärast
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                      X