Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vene elektriorel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vene elektriorel

parandan üht vene polüfoonilist elektrimuusika instrumenti nimega FAEMI-1M ,ataka ja duhovõi plokk ei tõõta: mikroskeemidel ei ole toitepinge sümmeetriline(+9vja -14v)toiteploki elemendid paistavad korras olema- oleks vaja skeemi sellele isendile.

Tänud aitajatele!

Vs: vene elektriorel

Ma arvan, et mul on skeemid: mingi vilets nõukaaegne koopia, aga kasutatav. Kahtlus on selles, et minumeelest ei olnud sellel pillil mitteühtegi mikroskeemi: ainule üüratu hulk KT315 transse. Üritan otsida.

Comment

http://www.ruskeys.net/pasp.php
      mida kohe tõmmata ei saa aga nimekirjas on lubatakse meili teel

Comment

Millise meili kaudu saan ma seda vaadata-ei mõista
        kui on ilma ms-ideta siis on ta Faemi-M

Comment

заказав по электронной или обычной почте (см. e-mail внизу)
          provereno@pisem.net
          nii ju kirjas

Comment

Kas pean kirjutama vene või võib inlise keeles- millegipärast mul kummalgil arvutil outlook express ei toimi või olen ise loll ja ei oska(ei ole just pikaajaline arvuti kasutaja)

Comment

Minu arusaamust mööda on see vene emailiaadress (provereno@pisem.net) kummaline:
              tõlkes tähendab: "kontrollitud@kirju.ei ole". Seega on tegemist kas tünga, või hea naljaga.
              Kirjutada tasub proovida: kui sealpool raha tahetakse, vastavad ehk isegi ingliskeelsele mailile.

Comment

Miks ta kohe tüng peab olema?
                Pooltel vene saitidel on .net lõpuga mailid ja kodukad.

http://www.pisem.net/

"Kirjasid pole"

Pullipärast seda just tehaksegi, kuna paljud sõnad sobivad nagu kokku ja lõpus on .net.

Comment

Mikroskeem võib olla skeemis lahti joonistatud kt315-te näol. Olen sellist lahendust kohanud ajakirjas "Radio" ühe kitarriploki skeemis.

Esmalt postitatud Shele poolt
                  Ma arvan, et mul on skeemid: mingi vilets nõukaaegne koopia, aga kasutatav. Kahtlus on selles, et minumeelest ei olnud sellel pillil mitteühtegi mikroskeemi: ainule üüratu hulk KT315 transse. Üritan otsida.

Comment

Rahu! Algataja teatas selgelt:

kui on ilma ms-ideta siis on ta Faemi-M

Ja nii see ongi. Pill olemas koos skeemidega: tehniliselt eriti huvitav lahendus, oma aja kohta tase. Klahvid käivad herkonitega, lihtne ja suurepärane KT315 kasutus (ilmselt tegi sama tehas neid transse). Häda on küündimatus trükkplaadikvaliteedis. Olen kordi üle jootnud läbivaid üleminekuid: kolm joodad, kaks läheb katki. Kui pensionini jõuan on asi klaar.

Comment

To atsealiskaudsel lugemisel sain 42 ms-i seal 157 ud 2 ,op võime ja kamaluga loogikakive-viimased vist helieffektide jaoks...

Comment

Working...
                      X