Äkki keegi ütleks kuidas trükiplaadi söövitamine käib.Ostsin poest mingi musta pulbri aga ei oska midagi erilist peale hakata ??? Proovisin veega segada ja siis peale tilgutada aga ei midagi
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
aidake söövitada!!!
Collapse
X
-
tuhka ostsid või? Räägi nüüd asjast mis krdi jama sa ostsid-st raudkloriidi või teab mida.Ja üldiselt on ikka kasutusjuhend ka kaasas St pakendi peal.Ikka lahuses toimib tuu värkMSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
-
Tartust Tiigi tänavast küsisin trükplaadi söövitajat.Anti mingi must pulber purgis ja mingit kasutusjuhendit kaasa ei antud.Kui ma destileeritud vett peale tilgutasin hakkas suitsem ja kihisema(läks soojaks),aga ei söövitanud peaaegu üldse.Pole ju varem söövitanud ning selle asja kohta on asi tumeElas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
Need paar tilka mis panin plaadile on"kärnastund".Kraapsin pealt ära,aga ei midagi,all nagu vask ikka.Kaua seda plaadikest siis sesl lahuses hoidma peaks.Nagu enne öeldi,et ma vaataks et lahus oleks kuum,kas pean siis lahust kuumutama.Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
ja mina ise ostan ka tartust tiigi poeset seda must pulbrit välimuselt nagu püssirohi ja mina ka nii teda nimetan ideaalselt söövitab vesi peaks olema 35-40 kraadi ja palju seda pulbrit panen tunde järgi kui ei toimi paned juurde ca10*10 plaadi söövitamiseks kulub 20 min....
Comment
-
Kui ma ei eksi siis maksis 400ml umbes 20 krooni eest,happe ostsin aasta tagasi,seisis täanseni,kuni vaja läks.Seepärast ei mäletagi palju maksis.Et mis puutub neisse joontesse,siis vist tuleb see lakkida mida ei taha ära söövitada või??
Kas vesi peab siis koguaeg soe olema või piisab sellest kui lasen kannuga 40 kraadini ja kallan vee pulbrile peale,segad segi ja viskad plaadi happesse ???Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
Comment