Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Adeunis'e kaugjuhtimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Adeunis'e kaugjuhtimine

On säärane pult: http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...rtnr=78-307-06
    Dekoodri kivi on ka aga konnaõgijate manuaalid on vasturääkivad ja sisutühjad. EEPROMi tüüpi pole mainitud. Öeldakse vaid et 8kbit ja ilmselt SPI siin (pinnide tabelist deduktiivsel meetodil järeldatud. Hüva, 93c76 on säärane aga asi ikkagi ei toimi. Õpib aga enam ei mäleta. Kas keegi on sarnase kiviga tegelenud, ehk jagaks "know-how'd". Mul hetkel vaid do not know how or wadafukk .
    Veelgi parem kui saaks teada raadioside protokolli, dekodeeriks ise.
    Ah jaa, vastuvõtjaks on mul mitte Adeunise tükk (supervastuvõtja!) vaid lihtne Rx433 nagu neid Vellemanis müüakse. Ehk see segab? Väljundis pidev müra kui nuppe ei sõtku. Dekoodri prose joookseb kinni ka üsna tihti. Samas - õpetamise režiimist väljub nagu edukalt kui ma õigesti aru saan.
    Üldiselt üsna kaka tükk, ürgne Motorolleri prose, soft aeglane ja kogu lahendus 80.ndatest. Aga tekkis juba sportlik huvi asi käima joosta.
    Tähh!

/Felch
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Working...
X