Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Spirit Folio Lite

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Spirit Folio Lite

    Kui kellelgi äkki juhtub olema säärase puldi skeemi, siis oleks äärmiselt tänulik.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

    #2
    System Block Diagram on parem kui mitte midagi, aga see sul tõenäoliselt juba on:
    http://www.soundcraft.com/pdf/user%20guide..._user_guide.pdf

    Comment


      #3
      Skeemi ei ole aga olen ise ka üht sellist parandanud. Foorumi otsingust võid leida, mis opvõimuga saaks asendada sealseid. (mingid aasia omad, mille kohta isegi netis infot vähe). Ei leidnud küll otsest analoogi, elektrilised parameetrid olid samad aga korpus teine... (vaja sil, leidus dil). Õnneks jalgade numbrid sobisid, seega sai sellel keeratud jalad sirgeks, ühte serva pidi joodetud plaadile püsti, teise serva jalad lühemaks lõigatud ja juhtmetega viidud. Lisaks sellele oli läbi üks transistor sisendi juurest(lühises), ka see tuli asendada. Töötab tänaseni.

      Comment


        #4
        Ahjaa, üks tüüpviga veel. Kui väljundis on jube undamine sees, siis on katkenud trafost keskmiselt viigult tulev juhe. Minu käes olnul juhtus 2 korda, üks kord sai toitekas lahti võetud ja juhe lühemaks tehtud, teine kord aga läks teisest otsast ja siis asendasin toitepistiku 5din'ga.
        Puldil on fantoomi pärast toitekast tulev +-50V ja kui seal keskmine viik katkeb, siis läheb toiteahel genereerima ja müra on signaalist kordi üle.

        Comment


          #5
          Ise vahetasin ka toitepistiku 5din-i vastu, see originaal on tal igavene porno, pulti liigutades kipub välja tulema, ja lõpuks läks ka juhe seest katki. Ka trafo küljest on otsad lahti tuld, seega tüüpviga jah. Mul aga probleem, mida ma korra olen siin juba kurtnud, et lõpp sahiseb. Kuna pult oli pikka aega teiste inimeste kasutuses, siis ei ole tegelend sellega, aga eile õhtu oli vaja kasutada, ja häiris ikka tugevalt. Eks saab ilma skeemita ka hakkama, vaja nats rohkem süveneda.

          madis@laisk
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

          Comment

          Working...
          X