Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

7pin -- 3.5jack

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

7pin -- 3.5jack

Tere.

Olen väikese (ei tea täpselt suurust) probleemi otsas.
    Vaja oleks siis kondensaator mikrofon ühendada arvutisse lindistamiseks. Praegusel viisil ei toimi asi, kuna kvaliteet on jube ja tundlikus ülimadal. Peab mingi teise varindi leidma. Pulti ka pole mille kaudu asjaga tegeleda.
    Äkki oskab keegi kommenteerida?

Vs: 7pin -- 3.5jack

Konensaator mikrofoni sa otse ei saagi arvutiga ühendada.Kondensaator mikrofon vajab pisikest eelvõimendit koos toitega.Tavaliselt on selline asi ehitatud mikrofoni enda sisse.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Okei. mul toitekas olemas. Nüüd aga, oleks vaja skeemi. Mis oskaks sellest 7pin pistikust ja juhtmestikust maximaalse võtta ja omaks line-outi, et kogu see heli arvutihelikaarti suunata. On ideid?
      ahjaa, räägin ära ka et millega on tegu.

http://cgi.ebay.com/NEUMANN-GEFELL-P...arms=72%3A1205

Olemas on selle mikkri jaoks, originaal toiteplokk, kuna töötab 12V fantoomi pealt. Kuid mis edasi? Tahaks nagu kasutada neid kodustes tingimustes veidi.

Comment

Kiirustades valeinf tühistatud. Sorry.
        http://www.microphone-data.com/pdfs/Powering%20mics.pdf
        Sealt leiab ka Tonader powering skeemi (12V üle 180-oomiste takkide XLR soontele (polaarsus!).
        PM-750 skeemi leiab ka, ainult et maksab 1euro PayPaliga:
        http://technical.raysaudio.com/custo...chematics.html

7pin konnektor on tõenäoselt jäänuk sellest ajast, mil valmistati ka PM-750 lampversiooni, seal vaja anoodpinget, küttepinget ja modulatsiooniväljet pluss varje. Võiks arvata, et osa kontakte on FET versioonil kasutamata: vajalik on 12V toitepinge ja välje. Viimast on kerge leida, tuleb trafolt. Hea tahtmise juures on võimalik leida ka toite kontaktid, edasi toimida nagu lingis näidatud XLR versiooni puhul.
        Muuseas, Phantom ja T-Power on põhimõtteliselt erinevad lahendused.
        viimati muutis kasutaja bnman; 10 m 2009, 23:30.

Comment

Kunagi ehitas kasutaja martinjaanus praktilises arvutikasutajas mikrofoni eelvõimendi. Sellel on isegi lülitus dünaamilise ja kondensaatormikrofoni kasutamiseks. Aga everyday practical electronikus oli isegi balanseeritud mikrofoni eelvõmendi skeem. Viimane 2007 aasta jaanuarikuu numbris.
          Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Kirjutasid et toiteplokk on olemas.Kas ka pistikud,pesad?Minu mäletamise järgi olid sellised halli värvi.Mikrisse antakse toitekast eraldi kaablisooni pidi toide.Mul peaks kusagil nende mikride ja toiteka paberid olemas olema.Olen ise Tartu inimene ja kui on huvi siis võta ühendust, olen nõus selle asja tööle panema.
            5655795
            Aivar

Comment

Kaabeldus olemas. Toiteplokk olemas. Mikkrid olemas.
              Tõenäoliselt läheb asi tööle ka siis kui ühendada juhtmed tasakaalustatud puldi sisendisse. Proovin täna järele.

Need juhtmed on kusjuures juba kindlaks tehtud.
              Vea tegin seal, et ühendasin Punase juhtme signaaliks, sinise panin varjega kokku groundi. Ja see 6.5mm jack läks kitarri võimendisse. sai viisakalt järelpärimisi tehtud, kidra võim ei sobi, pean veidi tundlikuma asja oma valdusesse saama.
              viimati muutis kasutaja served; 11 m 2009, 13:00.

Comment

Working...
              X