Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Panin kokku.. tööle ei hakanud.. ilma picita ekraanil "ruudud" töötavad esimesel real ilusti tumedalt aga kui pici panen siis mõlemad read heledalt.. ?
Enne puurimist teen mina naaskliga augud ette. Puur vajub märksa paremini õigesse kohta. Hukkaläinud puuride kogus on samuti drastiliselt vähenenud.
Puuri tsentreerimiseks ja väiksema kulumise tagamiseks söövitan mina pad-id seest tühjaks, ilusad vasest puhtad ringikesed jäävad. Endal parem ja puuril pikem eluiga.
Kui Eaglega tegid, siis peaksid saama temalt sellise pildi, kus on detailid ja trükkplaadi rajad koos näha, võiksid selle pildi siis ülesse laadida ja näidata.
Miks mul on tunne, et skeemi koostamise etapp jäi vahele?
Kui teed uue projekti, peaks tekkima alguses skeemiga fail (.sch) ja pärast ,,switch to board"-i sama nimega laotuse (layout) fail (.brd). Esialgu paiknevad viimasel kõik detailid plaadi kõrval ja on ühendatud kollaste peente sirgjoontega vastavalt skeemile. Kui skeemil on midagi ühendamata, siis kollast joont ei teki ja nende punktide ühendamisel route-käsuga tuleb veateade (,,do this on schematic" vms.). See-eest lihtsalt traate (wire) saab joonistada.
Comment