Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Algaja küsimus  ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Selles 2003 sildvõimendi skeemis on viga.
    vaja ära vahetada omavahel R10 ja R11, muidu pole ühest võimust asja.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Minu vastuse point oli selles et sa ei õpi elektroonikat paari nädala või kuuga. Selleks kulub aastaid lugemist ja miljon valmisehitatud asja. Ja siis ka avastad et eriti ei oska.
      Ega kui sa süüa tahad aga sa siis kohe kokaks ei pea õppima. Ja ei pea ka esimese asjana restorani minema. Saab ju alustada lihtsamatest asjadest ja varsti õpetuse järgi päris keerukad asjad valmis küpsetada/tinutada. 8)
      Nii et ei tasu kohe esimese asjane inimest TPTsse õppima ajada. Ja võibolla ma näiteks õpin juba üheks teiseks insenerik ja ma tahan lihtsalt teha endale peole ja teistele näitamaks väikest strobo.

Comment

Trükplaadi tegemise kohta vaata foorumi otsingust(loodan et oskad kasutada otsingut)
        Harjutamiseks lammuta kas või mõni telekas ära,nii ära ikka et tinutad jupid plaatitelt lahti
        Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

risto124, see mida sa kirjutad on lihtsalt mõttetu täherida aga reaalsus on teine. Võrdleme kokandusega. Mis juhtub kui sa ei suuda muna nii ära praadida et kollane jääks ikka kollast mitte musta värvi ? Mitte midagi, viskad minema.
          Mis juhtub kui sa oma lollusest paarisaja krooni eest juppe maha kärsatad ? Oled ilma. Ja stroboga on üpris võimalik endal silmad peast välja lasta või eluohtlik surakas saada.

Kui tahad elektroonikat osata siis pead õppima. Komplekte pannakse juba lasteaias kokku, sel pole elektroonika oskamisega midagi pistmist.

Comment

No selge siis.
            Paistab et olemegi oma eluga arenenud maade tasemel jõudnud kus iga mees teeb ainult seda mida talle koolis õpetati ja mitte grammigi rohkem. Et kui pole autoremondiluksepp siis ära ratast vaheta - kutsu kohe puksiir ja korras. ;D

Comment

Huvitav jutt. Iga mees teeb seda mida ta oskab ja oskusi hangitakse ka mujalt kui koolist. A noh mis mõtet on rääkida, pange kaks limonaadipudelit selga ja tralllallaa superlimonaadipõrssad päästavad maailma.

Comment

Huvitav jutt. Iga mees teeb seda mida ta oskab ja oskusi hangitakse ka mujalt kui koolist
                Ja kas siis üks selline koht ei või olla Tevalo foorum.

Comment

Minu arvates ka võiks foorum see koht olla. Koolis käia on hea ja õpetatava meelde jätmine on ikka inimese enda asi kuid... osad mu kursakaaslased ei osanud peale Tipi elektroonika lõpetamist jootekolbi ka käes hoida.
                  Et pole ainult must ja valge see ilm, tõde on kusagil ...vahepeal.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tundub, et üks huviline jälle ära hirmutatud!(teema algataja Breakaway) Tubli!

Kui teema algataja peaks seda veel lugema, siis alguses Veltsi poolt soovitatud skeemihttp://www.metku.net/index.html?sect=view&...alot1/index_eng kokkuladumine ja pingestamine küll tervisele kahjulik pole ja TPT-s õppimist ei vaja. Lihtsalt vaja proovida, siis tekivad küsimused ja küllap saab ka vastused. Pessimistide juttu ära pane tähele.

Comment

Misasja siin üritatakse tõestada ? Kas seda et elektroonikat ei pea õppima kuna on imelihtne ?
                      Või seda et harjutama ja praktiseerima ei pea ja tööriistu pole vaja ?

Ühesõnaga, alustame topicut nii et ei oska ja ei saa aru ja ei tahagi aru saada ja õppida ka ei taha, palun selgitage. Ja siis kõik kiidavad takka. Head kondekalakkumist.

Comment

kas te olete kõik alasiga vastu pead saanud,parem öelge ,kus saab ne555,4017ja transe bc547ja bc557. >küll räägidakse mingist kooli värgist, siis tulevad mingid sead siia.... nagu mingid 3 aastased
                        -Artificial_Intelligent-

Comment

Poest saab, Tevalo poest. Kõik on kohapeal olemas. Sihuke lahter nagu "otsi" on Tevalo kodukal, kasuta julgelt selle asemel et foorumis jõurata.

Comment

Kle tevalo otsingut kasutades tundus, et tevalos transid olemas.
                            Ja kooli asjast ütleks ka sõna sekka.Ega kool ei tee kedagi targaks.inimene õpib ise ja kool on hea asi õppimise juures.Aga kui meest ennast ei huvita siis asja ka ei saa.Ja mulle tundub, et kui algaja tuleb foorumist küsima mida võiks teha esimeseks projektiks...siis.....noh..pole tal vist nii väga tahet sellega üldse mässata.selle asemel, et küsida mida teha oleks mul juba kaks asja valmis tehtud ja 4 asja läbi lastud. 8ma ei mõtle praegu, vaid lasteaijas sai juba patakatega mässatud)
                            muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                            X