Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Teeks ise skeemi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teeks ise skeemi

Vabandan pisut kohmetu ja tühisena näiva küsimuse pärast, aga kuskohast ma võiksin leida skeemitoorikuid, millele ise rajad söövitada annaks. :-[ Pole küll veel eriti aktiivne kasutaja, aga täheldasin, et nendest oli foorumis varem kusagil juttu, sellepärast vabandan, et teema uuesti üles võtsin. :-X Valmistamistehnikast olen enam-vähem aru saanud, aga toote sisendid on puudu. Tegelikult oleks vaja üsna pisikest juppi, kui Tevalos selline toode olemas on, siis mis nime alt seda leiab?

Kas sa mõtled "skeemitoorikute" all folgeeritud trükkplaadi materjali? TEVALO müüb küll seda, kuid niisama katseteks oleks see materjali raiskamine(suhteliselt kallis teine). Katsetamiseks võin anda sulle tükikesi.

Comment

Folgeeritud trükkplaadi materjal, kui see on see, millest saaksin ise skeemiplaadi teha, siis jah ma otsin seda. Ma arvan, et vajamineva tüki suurus oleks ca 5x5cm. Kui Sul, Velts, või kellelgi teisel oleks selline tükk kusagil kapinurgas, siis oleksin ilmselt huvitatud.

Comment

On ikka ja võid ka saada, kui viitsid järgi tulla.

Comment

Hirmus tore!! Aitähh, Velts. Nüüd tuleks siis aadressi ja aja osas kuidagi kokkuleppele jõuda. Kas avaldad oma elukoha, või võtad tükid tööle minnes ühes. Teiseks probleemiks jääks õige mehe ülesleidmine määratud kohtumispaigas. Muuseas, kokkusaamiseks oleks sobivam ajavahemik neljapäevast pühapäevani, muul ajal olen Tartus. AITÄHH

Comment

Hommikul lähen 7.15 Sääse peatusest 26A peale ja jõuan tagasi 26A-ga 17.00. Ära tunneb mind halli diplomaadi järgi. Neljapäeval ja reedel hoian mõne tükikese taskus. Kui julged, astu ligi. Helistada võid tööajal ka telefonil 6400855.

Comment

Käisin kah mingi aeg tevalos nimetatud asja nõutamas... Nimetasin asja "trükkplaadi toorikuks", mingi tibi jauras, et ei ole ja ei tea millal tuleb ;D ja keegi mees hakkas pakkuma mulgulist maketeermisplaati > eriti karmi hinnaga muide!
              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Miks te seda plaati tevalost küsite? Ret-Tehnikus on see ju peaaegu tasuta... sain sealt ükskord 5 krooniga mingi 20X30Cm tüki, või oli natuke väiksem... ja 8 krooniga saab ka sellise pika riba umbes 120...150X8Cm... nii ühe kui kahepoolset... ja see on korralik plaat, mitte mingi 30 aastat vana getinaksist plaat.
                ...

Comment

jah. maitea mulle tundub et enamus raffast nimetab seda ikka tekstoliidiks selle p6himaterjali j2rgi. ja RET-is on ilgemalt suur jurakas kahepoolset 8kr

Comment

Ostke see auke täis plaat, see oli mingi ulmelt suur tevalos 25 eeku vist

Comment

Kus see RET täpsemalt paikneb! :-/
                      Tibid tehnika poodi kudagi ei sobi. Küsisin arvuti poest datakaablit ja tibi ütles, et ei tea, mis see on! :

Comment

See "tibi" on Tevalos peaaegu 10 aastat töötanud. Alguses oli natuke hullusti aga praegu on tal enam kui piisavalt teadmisi.
                        Reti pood asub Kunderi tänaval. Kus asub Kunderi tänav ? Tallinnas, vaata kaardi pealt. Mis on kaart ja kes viitsiks laenata ? Kus on Tallinn ? Kuidas ma kaardi pealt aru saan milline see Kunderi tänav on ? Millises tänavaotsas ? Kas see mille peale on kirjutatud "elektrikaubad" või see millel on Reti kiri ?

Comment

"ret" asub tallinnas kunderi 31 http://regio.delfi.ee/eestikaart/index.php...233f40233763895 bussi jaama trammipeatusest mingi 300m eemal mööda K.A. Hermani tänavat minnes peaksid kohale jõudma. päris hea pood palju odavam kui teised mida mina tallinnas tean.

Comment

NAti imelik on tõesti elektroonika poest naisterhva käest osta. :PNoh mulle jäi ka mulje, et ta pole piisavalt pädev.No pood pole vist selle jaoks, aga nõu anda ta mulle ei oskand kohe kuidagi(erinevalt meesmüüast) ???
                            muusika on kuulamiseks

Comment

kas seal RET'is raudkloriidi ka on ja mis hinnaga ?

Comment

Working...
                              X